Burriana: Fuster (PP) proposa un front com perqu la platja reba inversi i no aband


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192554_118672/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/1/192554_118672/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 22-01-2020
Fuster (PP) proposa un front com perqu la platja reba inversi i no aband

El Partit Popular de Borriana ha proposat un front com per a defensar la platja de l'aband i exigir a les administracions competents la inversi que frene la regressi del nostre litoral. No podem perdre un minut ms blanquejant a un Govern d'Espanya que dona llargues i canviades, i conformar-nos amb una espera que no sols desespera sin que a ms, arribat un temporal del calibre de Gloria, devasta la nostra costa per l'absncia de les defenses adequades.
Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, ha defensat hui la declaraci de zona catastrfica de la localitat i ha exigit ajudes immediates a un PSOE que ha doblegat el nombre de ministeris i multiplicat la despesa en nmines per que no es recorda de la nostra provncia. s necessari que sumem forces per a alar la veu davant un Govern d'Espanya que ens silencia i ens abandona. Perqu la nostra platja mereix des de fa anys uns espigons que hagueren frenat la fora d'aquesta borrasca que ha colpejat amb cruesa a Borriana.
Danys en infraestructures pbliques i grans prdues en propietats privades no poden conformar-se amb ajudes del Consell. Hem de defensar als nostres vens i exigir, com el Govern del PP va fer en 2017, la declaraci de zona catastrfica perqu la provncia reba la inversi de l'Estat.
Tal com ha assenyalat Fuster, va ser el 24 de gener de 2017 quan el llavors ministre de Foment, igo de la Serna, acompanyat per la secretria d'Estat de Medi Ambient, van visitar la costa d'Almenara i van aprovar, aqueixa mateixa setmana, el 27 de gener, la declaraci de zona catastrfica en Consell de Ministres. Les ajudes es van autoritzar i les obres van finalitzar per Setmana Santa perqu la provncia estiguera recuperada per a la campanya turstica.
Amb la borrasca Gloria que des del diumenge ha assotat a la costa, no reclamem que ens visite algun dels ministres de Snchez, malgrat que hui sn el doble que fa tres anys. No obstant aix, s que exigim que el PSOE aprove les ajudes ministerials que permeten recuperar la nostra costa i, al mateix temps, que el projecte d'espigons al qual tantes llargues ha donat, siga per fi una realitat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana