Burriana: L'Ajuntament de Burriana s'oblida d'expropiar la squia anexa al Cementeri


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193045_119099/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/2/193045_119099/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193045_119099/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-02-2020
L'Ajuntament de Burriana s'oblida d'expropiar la squia anexa al Cementeri

Quan les coses no es fan b, tot sn problemes i aix s el que li est passant a l'Equip de Govern. L'ampliaci del Cementeri Municipal no s ms que un exemple de la falta de treball i de previsi de l'equip que encapala Maria Josep Safont (PSOE).
Van comenar l'expedient tard i ara se sap que, a ms, es va fer malament. El resultat s ms de tres mesos sense nnxols nous, en ple segle XXI, una cosa indita en els ms de 100 anys de vida del *Camposanto.
I s que l'Equip de Govern va tramitar a mitjan passat any 2019 les obres d'ampliaci del Cementeri Municipal, per sobre uns terrenys expropiats durant l'ltima legislatura del PP, per preu just, i per a evitar la construcci d'habitatges adossats.
Del que no es va adonar l'Equip de Govern -que s que es va augmentar notablement els sous just desprs de les eleccions municipals- s que entre uns terrenys i uns altres existeix una squia que segueix sense ser de titularitat municipal.
s per aquest motiu pel qual l'esplanada d'aquesta actuaci ja est realitzada, per no s'ha pogut actuar en la squia, que hui dia segueix totalment descoberta. El propietari s el Sindicat de Regs, i l'Ajuntament de Borriana ha d'aconseguir un acord o acudir als tribunals per a adquirir aquest terreny imprescindible per a unir l'actual cementeri i el futur.
No s ms que una nova ensopegada de l'equip de govern que dirigeix Maria Josep Safont, un equip que no ha tingut problemes a culpar a les empreses que Borriana no tinga nnxols nous des de fa tres mesos, sense assumir cap responsabilitat, ni l'alcaldessa ni tampoc l'anterior regidor de cementeri, el que no va tramitar l'ampliaci en tota la legislatura anterior, Vicent Aparisi. Per el temps va deixant sense arguments l'equipe de govern i la seua falta de treball.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana