Burriana: 50 persones tindran suport per a trobar treball a Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193354_119378/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 13-02-2020
50 persones tindran suport per a trobar treball a Borriana

Al voltant de 50 persones tindran suport enguany a Borriana per a trobar una ocupaci grcies al programa gratut que l'ONG Acci contra la Fam acaba de posar en marxa al municipi, amb la collaboraci de l'Ajuntament.
El programa Vives Emplea, que es desenvolupa al Casal Jove de Borriana, pretn millorar la situaci laboral de les persones de forma estable i duradora, per a la qual cosa, doten els participants de les competncies que avui demana el mercat laboral.
Entre aquestes competncies estan les de crear la seua marca personal, nodrir i gestionar la seua xarxa de contactes, ser ms flexibles o tindre capacitat d'adaptar-se al canvi.
Segons es desprn de l'experincia del programa, el 44% de les persones participants de Vives Emplea comena a treballar de forma immediata i el 49% en menys de sis mesos.
La inscripci per a participar en el programa encara est oberta i tan sols cal estar en situaci de desocupaci i apuntar-se enviant un correu electrnic a la persona responsable del programa, Sara Martnez, smartinez@accioncontraelhambre.org, telefonant al 696 614 672, o inscrivint-se en el web www.vivesemplea.org
Cadascun dels programes consta de dos perodes de sessions de 5 mesos cadascun i amb 25 participants en cadascun que, amb l'ajuda d'una persona facilitadora que els guia i dna suport, treballen en equip per a millorar les seues competncies per a l'ocupaci. Els programes es desenvolupen a Borriana, Castell centre i el Grau de Castell.
Vives Emplea va ms enll d'aprendre a fer un currculum o una xarrada motivadora; al contrari, t una durada de cinc mesos i de mitjana les persones hi passen 150 hores.
Concretament, les activitats del programa consisteixen en sessions grupals de 9 hores a la setmana i personalitzades, contactes directes amb empreses i la participaci en esdeveniments d'ocupaci i tallers amb responsables de recursos humans d'empreses collaboradores, que ajuden a incrementar les seues possibilitats laborals.
Ms de 60 empreses favorables
Acci contra la Fam t una xarxa d'intermediaci a la Comunitat Valenciana amb ms de 60 empreses favorables a contractar els participants dels seus programes o donar-los suport mitjanant mentoring, i prctica.
Els projectes compten amb el finanament del Fons Social Europeu i lObra Social La Caixa, i la collaboraci de l'Ajuntament de Borriana i les Alqueries.
Acci contra la Fam s una organitzaci humanitria internacional que lluita contra les causes i els efectes de la fam. A Espanya lluiten per la inclusi sociolaboral de persones desocupades en situaci vulnerable.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana