Burriana: El PP demana convocar el Frum Litoral per a dir prou al cstig a la costa de Borriana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193570_119565/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-02-2020
El PP demana convocar el Frum Litoral per a dir prou al cstig a la costa de Borriana

El Partit Popular de Borriana ha exigit la convocatria del Frum Litoral, una taula de treball formada per poltics, tcnics i societat civil i promoguda pel PP, amb l'objectiu de dir prou al cstig que s'exerceix sobre la costa de la localitat.
La retallada de les ajudes a la costa anunciades per Snchez i la incapacitat manifesta del PSPV de Diputaci per a aprovar unes bases que donen cobertura al 100% de municipis afectats pel pas Gloria alimenten l'aband i la devastaci sembrats per la borrasca.
Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha reclamat inversions per a Borriana en un escenari que lluny de donar solucions, enquista els problemes. D'una banda, el Ministeri de Transici Ecolgica ha redut a una quarta part la inversi per a recuperar la costa. La nostra provncia ha reclamat ms de 16 milions d'euros i Snchez noms concedeix 4,1 a la provncia. La resta li ho ha de gastar a pagar-li la nmina als seus ministres.
Mentrestant, l'ajuda de 6.000 euros anunciada pel socialista Jos Mart en Diputaci i que hauria d'haver arribat aquest mateix mes de febrer, es retarda per una manifesta incapacitat dels qui governen. Les bases van ser ahir esmenades pel PP desprs d'advertir que el PSPV s'havia deixat fora a 10 poblacions. En un mes han sigut incapaos, si ms no, de comptar el nombre de municipis afectats.
La conseqncia directa s que el PSPV no aprovar aquestes bases fins al mar vinent i Setmana Santa est molt a la vora com per a enfrontar-la amb una costa destrossada. Si el PSPV s incapa d'adonar-se que el turisme s font d'ingressos, la nostra ciutat no ha de ser vctima de la seua poca altura de mires i ha de liderar la defensa de les inversions. Per aix, ha postillat Fuster, com ms prompte millor urgeix convocar el Frum Litoral, que aprovem fa escasses setmanes, i alar la veu i la bandera de les reclamacions a Madrid perqu Borriana no sols reba ajudes per a recuperar-se, sin tamb la inversi definitiva que pose fre a la regressi que durant massa anys hem patit. s hora de dir basta!
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana