Burriana: La segona edici del FAC arriba a Borriana aquest cap de setmana


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193572_119567/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193572_119567/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193572_119567/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 19-02-2020
La segona edici del FAC arriba a Borriana aquest cap de setmana

La Regidoria de Festes i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Borriana s'uneixen per a presentar la segona edici del "Festival dArts de Carrer" (FAC) que tindr lloc els dies 21 i 22 de febrer al centre i als voltants de Borriana.
El festival comenar el divendres 21 a partir de les 20.15h al Mercat Municipal de Borriana amb la companyia Zum-Zum, la qual, en un mn on conviuen els animals i les persones, ens apropar als hipoptams amb la representaci "Hippos".
Dissabte seguiran les actuacions a la plaa Francisco Toms i Valiente a les 11h amb "Entrepans i vinyetes" de la companyia Impronenas, en qu dos superherois que s'han escapat d'un cmic inventen historietes amb l'ajuda de grans i menuts. Un espectacle familiar d'improvisaci, nic i irrepetible.
Ms tard, a la plaa Major, la companyia Subcielo representar "Cllula", una pea de tango en paret, una obra de dansa que inverteix l'escenari i s'atreveix a volar. Explora l'espai i les seues possibilitats, i representa la divisi de la cllula que naix, se separa, es busca, es necessita i es troba, tornant-se inseparable, sempre condemnats a l'amor etern i perfecte, s a dir, un amor platnic.
A la vesprada, a la plaa Quarts de Calatrava i a la plaa Major, es repetiran les actuacions de les dos companyies, companyia Impronenas i companyia Subcielo per a tots aquells que vulguen gaudir pel carrer de l'art, la msica i l'entreteniment.
Finalment, el Festival dArts de Carrer es conclour a les 19h amb la representaci de la companyia Xa Teatre a la vorera del Centre Municipal de Cultura la Merc de Borriana amb "Sabates en l'aire", dos amants que viuen en mons parallels que haur d'unir, a travs de la dansa i el circ, la terra amb el cel per crear el seu propi mn. Una metfora circense sobre l'amor i com superar les grans incompatibilitats que tenim les persones. Un poema visual sobre el cel i la terra.
El regidor de Cultura Vicent Granel convida a tots els ciutadans a eixir als carrers i places de la ciutat per a gaudir deste festival i omplir Borriana dactivitats artstiques durant el cap de setmana amb espectacles de qualitat i tots ells gratuts.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana