Burriana: L'Ajuntament i Acci Contra la Fam subscriuen un conveni per a desenvolupar el programa gratut Vives Emplea


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193781_119753/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/2/193781_119753/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 25-02-2020
L'Ajuntament i Acci Contra la Fam subscriuen un conveni per a desenvolupar el programa gratut Vives Emplea

L'alcaldessa, Maria Josep Safont, ha subscrit un conveni de collaboraci amb l'ONG Acci Contra la Fam per a continuar desenvolupant a Borriana el programa gratut Vives Emplea, dirigit a millorar les competncies laborals de persones desocupades i ajudar-los aix a trobar un treball
Aix mateix, l'alcaldessa, acompanyada de la regidora d'Inclusi, Maria Romero, i del regidor de Poltiques Actives d'Ocupaci, J. Ramon Monferrer, han presenciat la primera sessi grupal del programa que ha comenat avui amb 20 persones participants, per la qual cosa encara queden 5 places per a completar el grup.
En la firma, Safont ha mostrat la seua satisfacci perqu a travs del programa que Acci contra la Fam acaba de posar en marxa amb la collaboraci de l'Ajuntament, un total de 50 persones tindran suport enguany a Borriana per a trobar una ocupaci.
Les sessions, amb una duraci de 5 mesos, es desenvolupen majoritriament al Casal Jove, per les sessions d'informtica es realitzen a l'Escola dAdults, amb l'ajuda d'una persona facilitadora que els guia i dna suport, i que treballa en equip per a millorar les seues competncies per a l'ocupaci.
A partir de juliol el programa comenar de nou, amb un altre perode de sessions de 5 mesos i 25 persones participants ms amb l'objectiu de millorar la situaci laboral de les persones de forma estable i duradora. Per a la qual cosa formen els participants en les competncies que avui demanda el mercat laboral.
Concretament, les activitats del programa consisteixen en sessions grupals de 9 hores a la setmana i personalitzades, contactes directes amb empreses i la participaci en esdeveniments d'ocupaci i tallers amb responsables de recursos humans d'empreses collaboradores, que ajuden a incrementar les seues possibilitats laborals.
Les persones interessades encara poden inscriure's. Tan sols cal estar en situaci de desocupaci i apuntar-se enviant un correu electrnic a la persona responsable del programa, Sara Martnez, smartinez@accioncontraelhambre.org, telefonant al 696614672, o inscrivint-se en la web www.vivesemplea.org
Ms de 60 empreses favorables
Acci contra la Fam compta amb una xarxa d'intermediaci en la Comunitat Valenciana amb ms de 60 empreses favorables a contractar els participants dels seus programes o donar-los suport mitjanant mentoring, i prctica.
Els projectes compten amb el finanament del Fons Social Europeu i l'Obra Social La Caixa, i la collaboraci de l'Ajuntament de Borriana i dAlqueries.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana