Burriana: Esquerra Unida sollicita la reducci de velocitat en les rondes de la Panderola i Pere IV


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193827_119791/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 26-02-2020
Esquerra Unida sollicita la reducci de velocitat en les rondes de la Panderola i Pere IV

Esquerra Unida ha presentat en el registre de lAjuntament de Borriana una instancia mitjanant la qual sollicita que lequip de govern actue en la Ronda Panderola i en la Ronda Pere IV per a que augmente la seguretat dels vianants que veuen perillar les seues vides per lalta velocitat a la que circulen els vehicles en estes dues rondes i pel cas oms que fan als passos de vianants.
Des de fa anys totes dues rondes suporten un nivell de trnsit elevadssim, shan convertit en dues rondes perilloses i que, per tant, requerixen de lactuaci del consistori per evitar accidents mortals que ens facen plorar i lamentar-nos quan ja siga tard.
s per aix que Esquerra Unida Borriana hem sollicitat que:
1- Es redusca la velocitat en totes dues rondes de 50 km/h a 30 km/h per a garantir una circulaci ms tranquilla i ms acord a les circumstncies de perillositat que sest vivint.
2- que seleven els passos de vianants que encara no shan elevat per a que els vehicles es vegen obligats a reduir la velocitat i augmentar aix la seguretat dels vianants.
3- que tots els passos de vianants es pinten de roig i blanc per a que criden ms latenci dels conductors i puguen reaccionar en temps i reduir la velocitat.
4- que en aquells llocs on la via fa corba, es prohibisca lestacionament en els 7 metres anteriors a cada pas de vianants per a garantir la bona visibilitat dels conductors de vehicles i, per tant, reduir el risc daccidents.
Amb aquestes quatre mesures i la supervisi de la policia local, avisant als conductors de que han daprendre a canviar els seus hbits i deixar de crrer en aquestes dues vies, el risc daccidents mortals es reduir considerablement.
Aquestes son les mesures que l'ajuntament ha de prendre en urgncia, abans de que tinga'm que lamentar una tragdia. A ms a ms, Esquerra Unida pensa que la solucin definitiva a la disminuci del trafic rodat per estes dues rondes passa per la conclusi de la circumvallaci, la ronda exterior, que es la que ha d'absorbir a tots aquells vehicles que's desplacen dun extrem a laltre de la ciutat.
A ms a ms, la formaci desquerres ha difs estos dies un vdeo on es denuncia la permissibilitat per part de la policia en els vehicles que a diari estacionen en leixida del centre de salut de la Carretera de Nules que impedixen que les persones que van en carrets, en cadires de rodes, andadors... puguen circular per la vorera i les obliga a crear per la calada en les molsties i el risc datropellament que six suposa. Per a palliar tal
situaci Esquerra Unida demana que lajuntament habilite una zona destacionaments prxima al centre de salut i que la policia actue a diari contra els vehicles que obstaculitzen la circulaci dels usuaris del centre de salut
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana