Burriana: El PP sollicita informaci al PSPV sobre la investigaci de Fiscala al Golf Sant Gregori


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/2/193850_119812/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-02-2020
El PP sollicita informaci al PSPV sobre la investigaci de Fiscala al Golf Sant Gregori

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha sollicitat hui al PSPV informaci sobre la investigaci que Fiscalia ha iniciat en el PAI Sant Gregori. Volem conixer els motius, les causes que han portat a la Fiscalia a adoptar aquesta mesura i la tramitaci que ha requerit, ha assenyalat Juan Fuster, portaveu del PP en la localitat.
En opini de Fuster, nosaltres haurem gestionat d'una altra manera aquest Programa d'Actuaci Integrada. I de fet, confiem que el projecte seguisca avant i es desenvolupe, perqu constitueix un pla de futur per a la nostra ciutat. Sempre, ha postillat Juan Fuster, des de la legalitat.
De fet, la investigaci incoada per la Fiscalia reclama documentaci tramitada en l'ltim any per l'Ajuntament de Borriana. Una circumstncia que ens ha alertat i per la qual continuarem reclamant informaci que permeta conixer la totalitat de l'expedient i els motius que han provocat aquesta intervenci.
Des del Partit Popular, Fuster ha reivindicat treball i esfor per a aconseguir que Borriana lidere el creixement, prospere i es desenvolupe. I per a aconseguir-ho, ha considerat el portaveu del PP, s necessari convicci, implicaci i esfor. Treball i comproms per a donar servei i atendre prestacions bsiques, com la neteja o la seguretat, fins a projectes ambiciosos, com s el desenvolupament de l'Arenal o el PAI Sant Gregori.
Per a Fuster, el PSPV pot comptar amb el PP en tot all que signifique creixement i oportunitats i que vinga emparat per l'aval dels informes tcnics i el compliment de la legalitat vigent. Noms aix garantirem que el treball realitzat arriba a bon port, ha considerat el portaveu del PP a Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana