Burriana: L'Ajuntament elimina l'alternança d'aparcament mensual de tots els carrers on està instaurat el sistema


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194664_120469/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 23-03-2020
L'Ajuntament elimina l'alternança d'aparcament mensual de tots els carrers on està instaurat el sistema

• El pròxim dia 1 d'abril, els veïns i les veïnes que tinguen aparcats els cotxes en vies amb estacionament en alternança mensual, no han de realitzar el canvi a l'altre costat
• Aquesta mesura, estarà en vigor mentre dure l'emergència sanitària del Covid-19

L'Ajuntament de Borriana ha decidit eliminar en el municipi l'alternança d'aparcament mensual quan canvia el mes, de tots els carrers on està instaurat el sistema pel qual els vehicles s'estacionen en una vorera o en l'altra en funció del mes.
Per tant, el pròxim dia 1 d'abril, els veïns i veïnes que tinguen aparcats els seus cotxes en vies amb l'estacionament en alternança mensual, no han de realitzar el canvi a l'altre costat.
Aquesta mesura, estarà en vigor mentre dure l'emergència sanitària del Covid-19, per a evitar que les persones hagen d'eixir obligatòriament dels seus domicilis per a fer els canvis d'estacionament i previndre possibles conseqüències.
Durant els pròxims dies, operaris de Via Pública procediran a tapar les senyals d'alternança dels carrers, i també es comunicarà la iniciativa a través de diversos mitjans perquè la ciutadania n'estiga informada.
Quan es torne a restaurar als carrers de Borriana el sistema d'aparcament d'alternança mensual, s'avisarà prèviament a la ciutadania.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana