Burriana: Fuster (PP): 's urgent un rescat fiscal que frene la caiguda lliure de Pime i autnoms'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/3/194888_120639/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 31-03-2020
Fuster (PP): 's urgent un rescat fiscal que frene la caiguda lliure de Pime i autnoms'

Han passat 15 dies des que el Partit Popular a Borriana va presentar un pla social i econmic per a atallar la crisi del coronavirus. Dues setmanes del decret de l'estat d'alarma a les quals aquest dissabte se sumava un refor del confinament que ha espentat a Pime i autnoms cap al precipici.
Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal del PP a Borriana, ha exigit a l'alcaldessa que implemente un rescat fiscal que frene la caiguda lliure d'un sector fonamental de la nostra economia. No fer-ho suposa atemptar contra els qui generen riquesa i s'han vist obligats a tancar els seus negocis i deixar al carrer a milers de famlies.
Per a Fuster, els romanents de tresoreria obtinguts del tancament de l'exercici 2019 han de garantir aquesta injecci econmica. Per aquest motiu, assenyala el portaveu del PP, s necessari dedicar 1,5 milions d'euros a accions fiscals que donen oxigen als qui creguen ocupaci i ara, per circumstncies excepcionals, s'han vist obligats a tirar el tancament als seus negocis. Els autnoms continuen pagant quotes i seguretat social. No obstant aix els ingressos sn zero.
Aquest pla de rescat fiscal deu, necessriament, debatre's. Tendim la m a PSPV i Comproms perqu es reprenga l'activitat municipal que des de fa ms de dues setmanes s'ha susps. Per aquest motiu, considerem que seria oport que es convocara un comit de la COVID-19 que siga capa d'abordar aquest tipus d'accions com moltes altres que creiem que serien d'utilitat per a la ciutadania.
En aquest sentit, animem a PSPV i a Comproms al fet que concreten un calendari per a reprendre via telemtica l'activitat municipal. Un repte que resulta relativament senzill si Borriana es fixa en altres municipis de la provncia que utilitzen plataformes lliures per a poder mantindre reunions telemtiques. Nosaltres mateixos les mantenim. s qesti de tindre inters, iniciativa i, sobretot, ganes de treballar per Borriana.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana