Burriana: El PP proposa habilitar ajudes i reclamar suports per als afectats del temporal


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194931_120677/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-04-2020
El PP proposa habilitar ajudes i reclamar suports per als afectats del temporal

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha oferit al PSPV de la ciutat emprar fons municipals a establir una lnia d'ajudes que donen al a les famlies que han resultat afectades pel temporal. "L'Ajuntament de Borriana disposa de fons econmics suficients com per a poder establir aquesta reserva econmica".

Aix ho considera lex Clausell, portaveu del PP a Borriana, qui ahir conversava amb residents de la zona martima que "han vist com els seus habitatges resultaven afectades per les intenses pluges". "Estem amb els vens que han patit estralls en els seus domicilis". Per aquest motiu, "tornem a plantejar una iniciativa en positiu a PSPV i Comproms ja que creiem que si el consistori disposa de fons ha de mostrar el seu suport als afectats".

Fer-ho sense deixar de costat "la necessitat de reclamar a totes les administracions competents un suport econmic per a recuperar la normalitat en la nostra costa". "La situaci que es va viure ahir, desprs d'una matinada d'intenses pluges, ha de resoldre's com ms prompte millor. Buscar finanament per a garantir la recuperaci de tots els danys causats i analitzar qu va ocrrer perqu aquesta situaci es produra".

En aquest sentit, el PP ha tornat a proposar al PSPV a recuperar l'activitat municipal que permeten "desenvolupar reunions de treball o, senzillament, establir comits que permeten proposar i sumar per Borriana". En primer lloc "per a abordar la dramtica situaci que est provocant el *coronavirus, a nivell sanitari, d'una banda, perqu el principal s garantir la salut dels nostres vens. D'altra banda, a nivell econmic, amb famlies que han quedat en l'atur i autnoms que han tancat els seus negocis".

En segon lloc, abordar "l'abast dels danys que s'han generat en la nostra costa. Tant en infraestructures pbliques com als nostres vens, per a entre tots garantir que s'obtenen el mxim de suports econmics que ens permeta recuperar la normalitat en la costa", ha declarat Clausell.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana