Burriana: Els veïns del Port recriminen a l'alcaldessa i Aparisi la falta de neteja dels embornals


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194932_120678/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-04-2020
Els veïns del Port recriminen a l'alcaldessa i Aparisi la falta de neteja dels embornals

En bona hora mangues verds. L'alcaldessa i el seu primer tinent d'alcalde, Maria Josep *afont i Vicent Aparisi, respectivament, van acudir ahir a la zona més damnificada per les inundacions derivades de les pluges, el Port de Borriana, al voltant de les dues i mitja de la vesprada.
I en veure'ls aparéixer, un grup de veïns els van envoltar immediatament i els van recriminar la falta de neteja dels embornals de la zona. Els propis veïns van culpar a la brutícia acumulada com el motiu pel qual no es va desguassar correctament l'aigua de pluja i el consegüent augment del nivell fins a desbaratar vehicles i fins i tot entrar en habitatges.
Alguns d'ells fins i tot els van cridar l'atenció sobre la construcció de 'carreteres per a cotxes de joguet i desatenció en la neteja dels sobreeixidors'.
Posteriorment alcaldessa i primer tinent d'alcalde van marxar a veure altres zones, entre elles, la que apareix en la fotografia facilitada pel propi Gabinet de Comunicació de l'Ajuntament. Feia ja tantes hores que havia cessat la pluja que no sols havia descendit el cabal de la séquia, sinó que fins i tot el ciment s'havia assecat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana