Burriana: L'equip de Safont creua la lnea de l'tica per a tapar la inacci


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194957_120703/1_M1.jpg
Publicitat
Fotografia /Galeria/2020/4/194957_120703/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-04-2020
L'equip de Safont creua la lnea de l'tica per a tapar la inacci

Definitivament l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i el seu Equip de Govern, especialment el de Comunicaci, amb Ramn Monferrer al capdavant, han travessat totes les lnies roges. Tracten de cobrir la falta de treball amb propaganda, ocultant la realitat, sent desagrats amb els ciutadans i ara tamb, utilitzant els mitjans oficials de l'Ajuntament per a fer poltica regional i nacional.
Desprs de repetir en reiterades ocasions que la gent noms ha d'informar-se de 'mitjans oficials' i titllar de faules aquelles dades que no els convenen (polticament parlant), ara es permeten la llibertat de fer retuit d'una opini d'una dona, que assegura que s infermera de CARTAGENA, que critica un govern nacional. I ho fan des del compte de l'Ajuntament de Borriana.
Aquesta vegada *Safont no ha utilitzat la seua Facebook per a publicar fotos del campanar de Borriana des del seu despatx de l'alcaldia o '*cacas' de gos al costat de la Caixa Rural. Aquesta vegada s'ha utilitzat un canal oficial, el de l'Ajuntament de Borriana. Aix s, no ha sigut per a reconixer les males condicions de protecci dels sanitaris.
No s ms que una altra mostra ms que el vaixell que dirigeix *Safont fa aiges i les fa per la falta de treball:
-5 mesos sense nnxols nous en el Cementeri Municipal.
-No ha agrat als agricultors que desinfectaren Borriana en un mat (*Fobesa segueix al seu ritme).
-No ha agrat a empreses com Satine o Gufresco la donaci de desinfectant, mscares o suc per a mitjans sanitaris i residncies.
-No ha agrat als vens del Port que es llanaren a netejar els embornals (que no havia netejat l'Ajuntament des de feia mesos) perqu baixara la inundaci.
-No ha demanat perd per la mort d'un gos i dos ms intoxicats pel primer tractament que va fer contra el Coronavirus
-No va frenar la inspecci de treball que han rebut els agricultors que voluntriament van desinfectar els carrers de Borriana i als quals l'Ajuntament no va entregar els reglamentaris Equips de Protecci Individual, *EPI.
-Ha estat dues setmanes sense comunicar-se amb l'oposici.
-No s'ha preocupat a conixer quants habitants de Borriana han donat positiu per *COVID-19 i aix advertir a la poblaci.
-No ha agrat al Sindicat de Regs (s a dir, als agricultors en general) que hagen posat en marxa i costegen el motor per a bombar l'aigua entollada a la Serratella.
-No ha lamentat que el Caragol d'Arquimedes encara no tinga ni projecte, noms un parell d'anuncis en premsa sis mesos abans de les eleccions.
-Encara no ha anunciat cap Pla Local d'Ajuda als comeros (Onda ja ha posat en marxa 1 mili d'euros).
Enfront de tot aix, *Safont, que no va criticar que es confiscaren a la Residncia de la Tercera Edat les mscares que havia donat una altra empresa de Borriana, no va tindre cap problema aquest divendres per a anar, amb dos comandaments de la Policia Local, el seu primer tinent d'alcalde i el seu regidor de comunicaci, a fer-se la foto aplaudint a la gent que hi havia darrere de la porta de la Residncia. Aix s, arribant fins i tot a entrar en la zona del Centre Residencial, fins i tot amb un vehicle oficial.
Definitivament *Safont i el seu equip estan superats i la inacci s la bandera que els uneix ara mateix. Ni mirar i copiar el que fan els pobles del voltant saben fer: Nules continua desinfectant amb tractors els carrers, La Vilavella i Betx ho han tornat a programar per a aquesta nit. Castell i Onda ja tenen Pla Econmic en marxa.
I Borriana, Borriana continua esperant.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana