Burriana: El PP reclama mesures per a que la pandmia no acabe provocant la runa a Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194958_120704/1_M1.jpg
Publicitat
La Plana al Dia | Burriana | General | 04-04-2020
El PP reclama mesures per a que la pandmia no acabe provocant la runa a Burriana

Hui es compleixen 21 dies del decret d'estat d'alarma. Temps ms que suficient perqu s'hagen adoptat mesures que siguen d'utilitat a nivell sanitari, en primer lloc, per tamb a nivell econmic. Un pla de xoc que el PP va presentar fa 20 dies a PSPV i Comproms i que, hui dia, no hem pogut ni debatre, ni analitzar, ni votar.
Juan Fuster, portaveu del PP a Borriana, a tornat a tendir la m als qui governen, perqu crec que en aix hem d'estar tots units, i si podem sumar iniciatives que siguen d'utilitat per als nostres vens, que s'implementen i no que s'arxiven.
En aquest sentit, planteja Fuster, que a les accions immediates i necessries que des de l'Ajuntament de Borriana s'han d'aplicar, s'haurien de sumar altres accions que prevegen que aquesta pandmia histrica no acabar arrunant a la nostra ciutat.
Per a aconseguir-ho, el PP va plantejar la setmana passada la convocatria d'una comissi de la COVID-19 desprs de suspendre PSPV i Comproms tota l'activitat municipal. s necessari que siguem capaos d'asseure'ns i debatre, perqu estic convenut que de l'anlisi eixiran mesures d'utilitat per a la nostra ciutat.
I amb aquest esperit, no podem ignorar el futur immediat. Hem registrat un atur histric fruit del coronavirus. Hem de comenar a programar ja accions que ens permeten eixir de l'estat d'alarma sense que aix es tradusca en misria per a les famlies de la nostra ciutat. Per a aconseguir-ho, la nostra m tendida, les nostres propostes i iniciatives, perqu ser capaces de pensar en quines mesures concretes podem aplicar una vegada acabe el confinament s tan necessari o ms que les que ara es puguen adoptar. En aquest sentit, ha assenyalat el portaveu, esperem que les propostes que plantegem fa ara 20 dies i les noves que estem plantejant, es puguen debatre, analitzar i posar en marxa en benefici de Borriana.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana