Burriana: Ajuntament i Federaci de Falles suspenen les Creus de Maig 2020 pel COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194969_120753/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-04-2020
Ajuntament i Federaci de Falles suspenen les Creus de Maig 2020 pel COVID-19

Estava cantat. Desprs de la suspensi de les falles i que Alacant anunciara tamb la suspensi de les Fogueres previstes per a mediats de juny, noms faltava fer-ho oficial. Les Creus de Maig tamb s'han susps.
La prolongaci de l'Estat d'Alarma no sols l'aconsellava -encara no afecta als dies de Creus-. Cap comissi fallera havia pogut iniciar els treballs i el confinament previst, de moment, fins a finals d'abril, no sols feia previsible la suspensi, sin que era alguna cosa que donava per fet tota la poblaci.

Segons ha explicat l'alcaldessa, Maria Josep Safont, seguint els criteris de prudncia i responsabilitat, les 19 comissions falleres i el Consistori han optat per suspendre la celebraci de les tradicionals Creus de Maig, una decisi que obeeix a la incertesa de l'evoluci de la crisi sanitria, econmica i social.

Safont ha assegurat que es tracta d'una decisi dolorosa, per necessria, perqu "ens trobem davant d'una situaci d'incertesa en relaci al que passar en les prximes setmanes. I ha afegit que per tots s sabut que la preparaci de les Creus requereix molt temps de treball en com, compartit, reunions, compres, organitzaci, etc. Una preparaci que, davant la situaci de l'Estat d'Alarma, no es pot dur a terme.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana