Burriana: Safont t ms privilegis o irresponsabilitat?


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194977_120764/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/194977_120764/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-04-2020
Safont t ms privilegis o irresponsabilitat?

L'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont i el seu nucli dur de l'equip de govern local (Vicent Aparisi, Cristina Rius i Ramn Monferrer), tenen ms privilegis o major irresponsabilitat que els familiars ms directes de les persones internes en les residncies?
I s que els familiars no poden veure ni visitar als seus afins des de fa ja quasi un mes (14 de mar) com a mesura de prevenci per a evitar que el COVID-19 entre en la Residncia de Critas. El resultat, fins hui, 0 infeccions.
No obstant aix, *Safont i els seus aclits es van presentar aquest dilluns no sols a la porta, sin que van entrar fins a la zona enjardinada. I no ho van fer per a treballar -com van fer els Bombers per a desinfectar el jard- sin per a donar nims, fer-se un bany d'aplaudiments i, sobretot, fer-se vdeos i fotografies.
Que semble que fan alguna cosa, perqu el sou, que s que li ho van pujar just desprs de les eleccions municipals, ara no li ho han ajustat a la situaci actual.
Els residents tancats, alguns d'ells a les seues habitacions com a mesura de precauci, i l'alcaldessa, amb cotxe oficial de la policia local incls, es van personar a l'interior de la residncia.
A ms, es tracta d'una acci produt desprs que diversos membres del seu equip de govern hagen confessat que han estat malalts en les ltimes setmanes.
La irresponsabilitat s majscula i ms encara si es t en compte que la visita la van realitzar a les persones amb major risc de tota la poblaci, als ms indefensos i per als quals una infecci per *COVID-19 t moltes probabilitats de ser letal.
I no ho ha fet 1 vegada, sin 2, ja que tamb han acudit a rebre els aplaudiments del personal i ancians de la Residncia de la Generalitat, situada just darrere dels Salesians.
Utilitzar la llibertat de moviments que li permet el ser alcaldessa per anar a fer-se fotografes a les residncies i desprs enviar-les als mitjans de comunicaci s tota una irresponsabilitat i aix ho reflexen diversos sanitaris amb qui ha parlat este diari.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana