Burriana: El PP demana un front com entre Borriana, Oropesa i Almassora per a recuperar la costa


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194981_120768/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 08-04-2020
El PP demana un front com entre Borriana, Oropesa i Almassora per a recuperar la costa

El portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, ha reclamat hui en el si de la Junta de Portaveus, un front com per a reparar els danys causats a Borriana, Almassora i Oropesa pel temporal del passat 30 de mar. "Es tracta dels tres municipis que van registrar un major nombre de danys, tant en infraestructures pbliques com en propietats privades. Exigim que la Diputaci Provincial i la Generalitat Valenciana establisquen una lnia d'ajudes especfiques per a eixir del desastre".

La proposta de Fuster pretn "sumar esforos per a garantir el mxim d'ajudes". Aix li ho ha proposat a l'alcaldessa, la socialista M Josep *Safont, amb l'nim "de sumar i treballar per la nostra ciutat i per retornar a la normalitat les installacions que en l'actualitat segueixen danyades".

Les pluges registrades entre el 29 i el 30 de mar "van causar devastaci a la nostra ciutat". "Hem de ser capaos de cridar a totes les portes i exigir el mxim de finanament. Sobretot perqu els pressupostos que manegen tant Diputaci com Generalitat sn molt ms esplaiats que els de Borriana i han de posar-se al servei dels qui ms el necessiten".

L'aliana amb Almassora i Oropesa "seria de gran utilitat per a aconseguir que se'ns senta". "I agram que l'alcaldessa haja recollit la iniciativa i ens haja confirmat que treballar en aquesta lnia. Sobretot perqu Borriana t la sort de comptar amb una diputada provincial, M Llusa Monferrer, que estem convenuts que aconseguir que la Diputaci pose de la seua part per a restablir la normalitat". Especialment, ha postillat Fuster, "perqu la instituci provincial gaudeix d'un romanent de tresoreria que supera els 50 milions d'euros i a ms posseeix una capacitat d'endeutament del 100%, grcies a l'herncia econmica rebuda pel PP". Aix les coses, "ara noms fa falta convicci i ganes de treballar per Borriana. La nostra m tendida per a fer costat a l'alcaldessa i aconseguir aquestes ajudes", ha considerat Fuster.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana