Burriana: 'Em resulta repungant Cajamar Burriana', la queixa d'un client a qui no li faciliten una moratoria per als seus prstecs en temps de COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194993_120778/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-04-2020
'Em resulta repungant Cajamar Burriana', la queixa d'un client a qui no li faciliten una moratoria per als seus prstecs en temps de COVID-19

Una galtada en tota regla s el que ha rebut Cajamar Burriana per part d'un client, autnom, de la localitat que va acudir al banc en el qual t prstecs que ara, amb l'obligaci de mantindre els seus dos restaurants tancats, des que es va declarar l'Estat d'Alarma. "A casa no entra un puto duro", diu.

El client es queixa que en l'entitat van ser molt intransigents a l'hora de facilitar una moratria en el pagament: "Aquestes sn les nostres condicions". s per aix que diu que "no es pot anar contra alg que et t agafat dels ous i tots els mesos els he de pagar. Fins ac, tot b. Em van deixar els diners i l'he de retornar". Per la queixa ve amb la moratria que va oferir el Govern d'Espanya per a pagar. "El lgic, el normal, seria facilitar-ho", per "per a ajornar-me el que els he de pagar -es lamenta- li han sollicitat tot tipus de documentaci que, a ms, excepte una Declaraci Jurada, ja est en disposici del banc des d'abans d'atorgar-li el prstec. Entre la documentaci que li demanen "he de donar l'escriptura de la cpia del prstec de la hipoteca. Per si ho t el banc, per a qu me'l demanes?"
Enfront d'aix, assegura, "la meua indignaci va arribar quan vaig veure per televisi que en el Banc de Santander, entrant en la banca electrnica, amb un simple 'clic' o una trucada de telfon, s'ajorna la hipoteca. s el normal".
Per tot aix, es va decidir a fer el vdeo, penjar-lo en la seua pgina de Facebook i va demanar "que crrega el vdeo perqu la gent veja qui sn els senyors de *Cajamar Borriana" i afig: "el que posa el primer pargraf, que se'ls ompli la boca dient 'en aquests moments es fa necessari donar soluci a tots els nostres clients. I una merda em dones soluci. M'ests posant travetes perqu quan tingues tots els papers ja hagen passat la lletra del banc, igual que van fer els teus amics del Govern (amb el rebut de l'autnom), els que t'ajuden donant-te quan dius que no tens diners. M'esteu enganyant".

"Em resulta repugnant" tota aquesta situaci, assevera.

ESTE VIDEO s'ha fet viral a Borriana i ja acumula ms de 10.000 visites sota el ttol "No em callar senyors de Cajamar de Borriana". 115 comentaris i 618 vegades compartit.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana