Burriana: Borriana plora als seus morts sense que el PSPV garantisca els test per a frenar els contagis


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/194994_120779/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 09-04-2020
Borriana plora als seus morts sense que el PSPV garantisca els test per a frenar els contagis

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tendit la m al PSPV per a garantir l'arribada de test de detecci del coronavirus que frenen l'expansi del contagi. Les dades oficials de la Conselleria de Sanitat situen a Borriana al capdavant del nombre de contagis i vctimes de la pandmia. Una situaci que han patit directament desenes de famlies de la ciutat que ploren la prdua dels seus sers estimats.
Des del PP s'ha reclamat respecte, dol i solidaritat amb tots els afectats. El mes passat van sollicitar hissar les banderes a mitja asta per a mostrar afecte i condolences a totes les vctimes. Una mesura que el PSPV i Comproms segueixen sense activar i que creiem que costa ben poc i per a les famlies seria un gest de suport i afecte, en un moment tan dramtic com el que han viscut tot els que han perdut a un ser estimat.
Esperem que reconsideren la proposta. No obstant aix, la prioritat ha sigut, s i continua sent la compra de test de detecci del coronavirus. Des del PP hem treballat des del primer dia des de la ms absoluta lleialtat institucional, reclamant accions en tots els sentits, en primer lloc les sanitries, per tamb les econmiques.
A les portes de complir un mes des del decret d'estat d'alarma i el confinament de la poblaci a les seues cases, s inadmissible que els test seguisquen sense arribar a la poblaci. En el cas de Borriana, amb un pic de contagis notable i amb vctimes per aquesta pandmia.
En aquest sentit, des del PP reclamen capacitat, treball i esfor per a reclamar els test de detecci i donar-li a la ciutat el dret que t de poder sotmetre's a aquests. Aix mateix, prioritzar als professionals sanitaris que cada dia s'exposen al contagi i que clamen des de l'inici d'aquesta crisi, material de protecci, bates, mscares, gels... En definitiva, es tracta de salvar vides i per a aconseguir-ho s necessari i urgent habilitar les mesures oportunes per a comprar aquests kits i reservar la partida econmica per a la seua compra. Diners hi ha.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana