Burriana: Familiars s'emporten a casa a residents de la Residncia de la Generalitat a Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195024_120811/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-04-2020
Familiars s'emporten a casa a residents de la Residncia de la Generalitat a Burriana

Familiars de residents en la residncia de la tercera edat de la Generalitat Valenciana a Burriana han comenat a recollir als seus familiars per a portar-li'ls als seus domicilis davant la situaci que s'est vivint en el centre amb ms d'una desena de casos positius per coronavirus.
Ahir dimarts ja es van recollir a algunes d'aquestes persones majors que sn grups de risc i tamb hui han continuat acudint familiars a recollir a residents.
Es tracta de persones que han donat negatiu en el test del Coronavirus i als quals des del centre se'ls ha telefonat per a oferir-los la possibilitat d'emportar-se als seus familiars a casa.
La residncia t almenys una desena de portes obertes perqu es ventilen les habitacions, qesti que dona a entendre que es tracta d'habitacles buits a tenor de la climatologia d'aquest dimecres amb plugim i 14 graus centgrads.
El personal de la residncia tamb est en part afectat per la pandmia i d'ac qu no arriben a atendre a totes les persones internes.
S'ha habilitat la segona planta per a acollir a les persones que estan donant positiu en els test que es realitzen, de manera que romanguen allats de la resta de residents.
Pel que respecta als familiars, reaccions per a tots els gustos. N'hi ha de discrepncia amb el centre per la informaci que ha rebut i fins i tot acusant de falta de transparncia i ocultaci de COVID-19, a uns altres que en eixir de recollir als seus familiars han assegurat que s han estat informats en tot moment i que s'ha actuat correctament.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana