Burriana: El PP demana respecte per a les vctimes i prega al PSPV hissar les banderes a mitja asta


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195026_120813/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195026_120813/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-04-2020
El PP demana respecte per a les vctimes i prega al PSPV hissar les banderes a mitja asta

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha presentat per registre una instncia per a reclamar de PSPV i Comproms un senyal de duel i respecte a les vctimes del coronavirus hissant les banderes de l'ajuntament a mitja asta. La mesura, que ja dijous passat el portaveu del PP, Juan Fuster, va formular en el si de la Junta de Portaveus, es registra per escrit vist que tots dos grups han refusat aplicar la iniciativa que noms pretn mostrar duel, respecte i solidaritat amb les famlies que han perdut a un ser estimat.
Borriana s el municipi on es va detectar el febrer passat el primer cas de coronavirus de la Comunitat Valenciana. Des de llavors, els afectats, tant de contagiats com de vctimes mortals ha situat a la ciutat al capdavant dels registres de la provncia de Castell.
La iniciativa, no obstant aix, no ha sigut considerada oportuna per part de PSPV i Comproms que segueixen sense mostrar duel pblic des de l'ajuntament. Al contrari, localitats venes com Vila-real o Nules, s ho han mostrat hissant les banderes a mitja asta en senyal de duel malgrat registrar contagis i decessos en nmero molt inferior a Borriana.
Des del PP hem formulat aquest prec amb el desig de mostrar solidaritat amb les famlies afectades, tal com ha assenyalat Consuelo Suay, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana. Creiem que s una mesura que demostra que tots estem de dol a Borriana perqu sn moltes les famlies que estan afectades per aquesta pandmia.
Una mostra de sensibilitat i afecte que creiem que agrairien tots els afectats, tant aquells que han perdut a un ser estimat i no han pogut acomiadar-se d'ell per les circumstncies excepcionals d'un estat d'alarma, com aquells que estan contagiats i lluiten dia a dia, des de l'UCI o des del confinament de les seues cases, per superar aquesta tragdia, ha declarat la regidora.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana