Burriana: Safont fa poltica fins i tot amb els morts del COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195034_120821/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195034_120821/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195034_120821/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-04-2020
Safont fa poltica fins i tot amb els morts del COVID-19

L'alcaldessa de Borriana, Maria Jos Safont, fa poltica fins amb els morts pel COVID-19. Oculta la xifra dels infectats i tamb dels morts i tamb oculta que el PP li va demanar ahir dimarts, 14 d'abril, per escrit i pel Registre de l'Ajuntament, que les banderes de l'Ajuntament de Borriana onejaren a mitja asta "en senyal de duel per les vctimes mortals" del Coronavirus i tamb "com a mostra de solidaritat, compassi i respecte".
Ms de 24 hores desprs, la vesprada d'aquest dimecres 15 d'abril, el Departament de Comunicaci que dirigeix Ramn Monferrer, i del qual Safont s la mxima responsable, ha anunciat que les banderes de tots els edificis pblics onejaran a mitja asta "a proposta de l'alcaldia i per acord unnime de tots els grups poltics".
Per, a ms, els tres grups de l'oposici ja li ho van demanar de paraula a l'alcaldessa en la Junta de Portaveus que es realitzen des d'aqueix dia per videoconferncia, per no ho va estimar convenient.
Fins i tot aquest migdia el PP emetia un comunicat de premsa en el qual es feia ress de la petici presentada per Registre el dia anterior.
Es repeteix una vegada ms la situaci que ja va viure Borriana amb els tractors de voluntaris que van estar una setmana sollicitant a l'alcaldessa Safont que els permetera desinfectar Borriana. Ara, de nou, l'alcaldessa Safont ha necesitat una setmana de crtiques i de peticions pertot arreu, per a doblegar el bra i acceptar el que era obvi per a tots, menys per a Safont i el seu Equip de Govern.
Per la qesti no s nova. Tots els vens encara tenen en la ment la propaganda de l'aparell de l'Ajuntament amb la foto de l'alcaldessa i l'edil de comunicaci, aix com el primer i segon tinents d'alcalde, Vicent Aparisi i Cristina Rius, respectivament. Una desgraciada fotografia que nicament va buscar un buit en peridics amb l'alcaldessa en una Residncia que hui s un gran focus d'infectats per COVID-19 i amb fins i tot vehicles oficials a l'interior de la residncia. Fa setmana i mitja, una gran inconscincia. Hui, un gran desastre amb, almenys, 3 persones mortes i els familiars emportant-se als seus sers estimats a casa.

L'esperpent en que s'ha convertir l'Equip de Govern s tal que amb tanta pressa per 'apuntar-se' la iniciativa de baixar les banderes, han enviat a Premsa una fotografa de l'Ajuntament amb les banderes encara alades al mxim.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana