Burriana: Ciutadans (Cs) de Borriana demana test per a la Policia Local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195066_120846/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 16-04-2020
Ciutadans (Cs) de Borriana demana test per a la Policia Local

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, Mara Jess Sanchs, ha demanat en la Junta de Portaveus celebrada aquest mat de manera telemtica que "s'estenguen els test a la Policia Local". Aix, la regidora ha explicat que "aquesta petici respon a dues qestions. D'una banda, protegir al mxim la salut i la seguretat dels agents i per un altre, en la mesura que siga possible, no minvar el servei en una plantilla ja de per si mateix curta". "Des de Cs agram la labor incansable dels policies, igual que de la resta de professionals que s'estan deixant la pell d'una manera o una altra per a fer front al coronavirus", ha assenyalat Sanchs.

En un altre ordre de coses, l'edila ha mostrat "la seua preocupaci tant pels autnoms i treballadors que han perdut la seua ocupaci, com per les condicions de seguretat dels funcionaris, una vegada es reincorporen". "Quant als ltims, per a la regidora "urgeix buscar mtodes per a agilitar els procediments i evitar aglomeracions a l'Ajuntament, a ms de garantir l'equip de protecci pertinent", ha manifestat Sanchs.
Finalment, la portaveu ha agrat "el tarann i la voluntat de dileg per part del bipartit" i ha assegurat que "la m de Cs sempre estar oberta per a superar el repte sanitari, social i econmic al qual ens enfrontem".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana