Burriana: La Generalitat pren el control de la Residncia de la Tercera Edad de Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195068_120848/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 17-04-2020
La Generalitat pren el control de la Residncia de la Tercera Edad de Burriana

La Consellera de *Sanitat, Ana Barcel, va informar aquest dijous que la Generalitat Valenciana ha intervingut una segona residncia en la zona d'influncia de la Plana. Es tracta del centre que t la mateixa Generalitat Valenciana a Borriana i que se situa al carrer Albert Einstein.
Es tracta de la quarta residncia sotmesa a una vigilncia especial per l'ens autonmic a la provncia de Castell (les altres estan a Morella, Castell i Vila-real).
La intervenci de la Generalitat es deu a l'alt nmero d'infectats que s'estan donant, alguna cosa que ha motivat que s'hagen realitzat test massius a tots els residents i personal. La conseqncia d'aix, la reubicaci dels casos positius en la segona planta i una trucada telefnica als familiars dels quals han donat negatiu, oferint-los la possibilitat de portar-li'ls als seus domicilis com a mesura de preventiva.
Un nombre important de sanitaris tamb han donat positiu i per aquest motiu la residncia tamb estiga al lmit en aquest aspecte.
Del dimecres al dijous, van morir 4 persones en residncies de la provncia de Castell per *Coronavirus, sempre segons la Consellera i en l'rea de la Plana es comptabilitzen 65 persones mortes des que va arrancar la pandmia per *COVID-19.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana