Burriana: El PP proposa que siga Borriana la que decidisca mantindre el dol que el PSPV limita a un dia


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195088_120866/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195088_120866/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-04-2020
El PP proposa que siga Borriana la que decidisca mantindre el dol que el PSPV limita a un dia

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana proposar a l'alcaldessa de la ciutat que permeta a la ciutadania decidir si el dol oficial que el PSPV ha limitat a un dia ha de mantindre's en respecte i honra dels morts pel coronavirus. Molts vens han tret banderes d'Espanya a les seues finestres i collocat crespons. Seria til escoltar la seua opini i tindre-la en consideraci.
La regidora del PP, Consuelo Suay, ha fet una crida a mostrar respecte i dignitat cap a les famlies dels qui han perdut a un ser estimat en aquesta pandmia. Ho hem reclamat des de fa ms de quinze dies. Presentem un escrit per registre per l'alcaldessa noms va hissar a mitja asta la bandera de Borriana.
El decret del Consell mantindr baixades, no obstant aix, fins al dilluns, totes les banderes de l'Ajuntament de Borriana. Un dol que hauria de continuar ms enll del decret oficial del Consell, perqu lamentablement per a tota Espanya, els contagis i les vctimes no s'han frenat.
Des del PP reivindiquen solidaritat, respecte i afecte cap a tots els vens de la ciutat que han perdut a un familiar. Borriana s, precisament, la poblaci amb major nombre de contagis i decessos desprs que el febrer passat es declarara a la ciutat el primer cas de coronavirus a la Comunitat Valenciana.
Respectar i acompanyar, mostrar duel i honrar a les vctimes s el tribut que li podem oferir als nostres vens, en record dels qui ja no sn ac i en mostra de reconeixement per als qui hui continuen lluitant per a superar aquest virus, ha manifestat la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana