Burriana: El PP urgeix ajudes al PSPV per a reactivar el comer que ha sigut emblema de Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195123_120898/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Economa | 20-04-2020
El PP urgeix ajudes al PSPV per a reactivar el comer que ha sigut emblema de Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tornat a reclamar un pla especfic d'ajudes perqu el xicotet comer no acabe en runa. Des del decret d'estat d'alarma, el passat 14 de mar, "hem presentat propostes en positiu per a garantir que la dramtica crisi sanitria no es tradua en runa per a autnoms i pime". "Hui, ms d'un mes desprs de plantejar de manera reiterada iniciatius, continuem convidant al PSPV i al seu soci de Comproms que actuen amb la capacitat econmica que l'Ajuntament de Borriana els garanteix", ha declarat Juan Fuster, portaveu del PP a la ciutat.

Borriana s dels pocs municipis de la provncia que encara no ha llanat el seu programa propi d'ajudes als xicotets comeros. Des de ciutats com Castell o Vila-real, fins a xicotets municipis com Vall d'Alba, "han habilitat mesures extraordinries per a garantir que la pandmia del *coronavirus no acaba arrunant l'economia local".

Des del PP de Borriana "les presentem el 15 de mar, un dia desprs del decret d'estat d'alarma. I les hem reclamades de manera reiterada en Junta de Portaveus. Seguim sense conixer cap acci concreta de suport a autnoms i pime".

Fuster ha tornat a tendir la m a PSPV i Comproms "perqu Borriana es juga molt". "Hem sigut model econmic a la provncia, exemple d'enlairament empresarial i emblema comercial de primer nivell. Hem de ser capaos de recuperar aqueixa capacitat que batega en els nostres comeros i de tornar a liderar l'economia. Per per a aix", ha declarat el regidor, "fa falta una ferma i slida aposta poltica que s la que reclamem de l'equip de govern i del seu soci de Comproms". "Noms amb convicci i obstinaci, amb una estratgia clara i definida de la m dels professionals, sabrem eixir d'aquesta crisi de forma reforada i en creixement, recuperant el lideratge econmic i comercial que Borriana mai degu perdre".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana