Burriana: El PP planteja un frum amb empresaris, autnoms i oposici per a reactivar Borriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195141_120916/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 21-04-2020
El PP planteja un frum amb empresaris, autnoms i oposici per a reactivar Borriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana proposar a PSPV i Comproms la constituci d'un frum de treball que permeta planificar un futur amb garanties de la m d'autnoms, empresaris i oposici. Tots units, ara ms que mai, hem de ser capaos de traar un pla que reactive l'economia per a assegurar l'xit desprs del confinament.
Mara Jos Fortea, regidora del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha reivindicat acci al PSPV i al seu soci de Comproms per a treballar pels autnoms, comeros i empresaris que generen riquesa a la ciutat. Ens tindran al seu costat per a treballar en favor d'aquests pilars del nostre estat de benestar, perqu ells no sols generen ocupaci i riquesa, sin que tamb garanteixen servei i prestacions.
Des del Partit Popular hem tendit la m des del primer dia en favor del sector que en un moment com l'actual no mereix l'aband que estan patint. Especialment els autnoms, ha concretat Fortea, que s'han vist obligats a baixar les persianes dels seus negocis per, no obstant aix, continuen pagant les quotes perqu el Govern d'Espanya ha decidit mantindre-les.
Aquesta situaci ha portat al fet que molts negocis ja hagen anunciat el seu tancament definitiu, la qual cosa constitueix un drama ms que s efecte d'una tragdia sanitria sense precedents. s urgent i necessari que des de l'administraci local, PSPV i Comproms establisquen mesures que siguen tils i eficaces, que injecten directament diners en aquest sector si el que volem s ser capaos de superar amb xit aquesta difcil situaci.
Tal com ha reiterat Fortea, ens tindran al seu costat per a ajudar als nostres comeros, autnoms i empresaris. Per s necessari que desprs d'un mes de confinament, PSPV i Comproms es decidisquen ja a treballar.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana