Burriana: L'Ajuntament anuncia mesures per als comeros que encara no ha treballat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195147_120922/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195147_120922/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/4/195147_120922/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Economa | 21-04-2020
L'Ajuntament anuncia mesures per als comeros que encara no ha treballat

Fa quasi mes i mig que es va declarar l'Estat d'Alarma. Burriana va ser la primera ciutat de la Comunitat Valencia a tindre un cas positiu de COVID-19. Tot i aix, l'acci del gobern local apenes es veu. L'acci comercial s un clar exemple del treball que est fent l'equip que encapala Maria Josep Safont 7.244 de sou al decembre de 2019).
La falta d'una reacci adequada de l'Equip de Govern de l'Ajuntament de Borriana davant la pandmia del Coronavirus li ha portat a anunciar mesures que encara no sn ms que meres ocurrncies o que s'apropia dels propis comeros per tapar la seua falta de treball.
El Gabinet de Comunicaci de l'Ajuntament, el que encapala Ramn Monferrer (1.900 de sou al decembre de 2019), ha anunciat tres mesures de suport al comer local que encara no sn ms que idees en estat d'embrionari. De fet, el propi gabinet reconeix que la tercera de les mesures, la ms important, l'econmica, encara l'"estem estudiant". s el mateix que va dir una setmana abans la prpia Safont en un article d'opini en premsa. I, estudiant, estudiant mesures de suport a comer local, ha passat una setmana i l'Equip de Govern continua "estudiant".
La segona idea, "campanya de promoci del comer", ja se li ha avanat el propi comer local que ja ha porta tota la setmana amb una campanya posada en marxa pel seu compte.
I, respecte a la primera de les mesures, quan el Gabinet de Comunicaci la va anunciar com una cosa prpia, a pesar que s de la prpia Federaci de Comer, tal com es pot llegir en el missatge de WhatsApp rems. A ms, el propi missatge deixa clar que no sap ni quina plataforma 'en lnia' es muntar, ni tampoc com funcionar. Per l'Ajuntament ja l'embene com a propi i com a fet, quan en realitat no s ms que una idea.
Encara amb tot, el que necessita el comer s liquiditat i ajudes econmiques. Fins ara ha funcionat sense altres eines que, d'altra banda, necessitaran d'un temps abans que tinguen efecte i aix, precisament diners i temps s el que falta al comer. I l'Ajuntament, fins ara, est amb els diners en els 'calaixos' i deixant que crrega el temps mentre els ajuntaments dels voltants no paren de posar en marxa mesures econmiques concretes:
ONDA1.

ONDA2.

ONDA3.

CASTELL1.

CASTELL2.

LA VALL D'UIX.

L'ALCORA.

ALMASSORA.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana