Burriana: Cs de Borriana demana ms mesures i menys propaganda per a reactivar el comer local


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195155_120928/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Economa | 22-04-2020
Cs de Borriana demana ms mesures i menys propaganda per a reactivar el comer local

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, Mara Jess Sanchs, ha demanat, desprs de l'anunci de el Govern local sobre la campanya 'Borriana s mou', "ms mesures i menys propaganda per a reactivar el comer local". Aix, la regidora ha manifestat que "sn molts els comeros que han mostrat a Cs el seu malestar per la inacci del bipartit". "Han esperat un mes per a prendre alguna mesura i quan el fan aquesta arriba tard i malament", ha postillat Sanchs.

La portaveu ha manifestat que "si de veritat volen contribuir a dinamitzar al xicotet comer, les solucions passen per habilitar ajudes i facilitar el pagament d'impostos". "La taxa de fems per exemple s de les ms altes i enguany es va incrementar un huit per cent, per la qual cosa si ja era complicada poder afrontar-la ara ser prcticament impossible per a molts autnoms que s'han quedat sense ingressos o han disminut ostensiblement la seua facturaci", ha manifestat l'edila, qui ha plantejat "estudiar bonificacions en l'IBI i en l'Impost sobre Vehicles".

En aquest sentit, Sanchs ha destacat que "Borriana sempre ha sigut referncia en comeros de moda i txtil, malgrat els estralls de l'ltima crisi". "La vida d'aquests comeros i per tant, de la riquesa i ocupacions de la ciutat pengen d'un fil si no actuem ja de manera contundent", ha afegit la regidora.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana