Burriana: El Ayuntamiento 'pasa' del comercio y sigue bloqueando la emisin de Certificados Digitales


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195200_120968/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-04-2020
El Ayuntamiento 'pasa' del comercio y sigue bloqueando la emisin de Certificados Digitales

L'Ajuntament de Borriana est realitzant cas oms a una de les principals peticions del Comer de Borriana i tamb de bona part de la ciutadania. Tindre un Certificat Digital s essencial per a realitzar trmits amb l'administraci pblica (atur, ajudes, subvencions, prestacions per tancament de negocis...), per s una cosa impossible d'aconseguir a Borriana des que va saltar l'Estat d'Alarma.
Aix, una gran quantitat de vens que estan literalment 'lligats de mans i peus' davant la impossibilitat de realitzar trmits de manera presencial i, en mancar de certificat digital, tampoc 'en lnia'. s una petici fins i tot presentada per escrit en el registre de l'Ajuntament i segueix sense solucionar-se.
El PP tamb ha incidit en aquest tema. Alejandro Clausell, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, qui ha reclamat a PSPV i Comproms que estudien solucions a aquesta situaci. No t cap sentit que l'ajuntament estiga tancat i que l'opci telemtica, l'nica que existeix, tampoc es puga emprar perqu si no tens certificat digital l'ajuntament no l'expedeix.
Aquesta situaci ha provocat queixes entre els vens. Ho hem transms a l'alcaldessa. No ara, sin fa setmanes. No obstant aix, ni PSPV ni Comproms tenen en compte aquesta queixa i les setmanes continuen passant sense que s'actue. Un desistiment que porta aparellada un malestar entre els ciutadans que creix dia a dia per la passivitat de qui governa.
Des del PP lamenten que mentre ciutats com Borriana bloquegen l'emissi d'aquest certificat, altres municipis vens el mantenen i atenen els ciutadans que el solliciten. Som conscients que estem vivint una situaci extraordinria. Per si hi ha ciutats venes, com s el cas de Vila-real, on es continuen expedint certificats, no s'entn que a Borriana no s'adopten les mateixes mesures. Al final, lamenta Clausell, ho acaben pagant una vegada ms els ciutadans, que veuen com els qui haurien de defensar-los i protegir-los sn, precisament, els que ms travetes els posen. Molt trist.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana