Burriana: La primera mesura comercial de l'Ajuntament de Borriana en 43 dies: Estudiar la possibilitat d'allargar el període de concessió dels xiringuitos


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195241_121002/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Economía | 28-04-2020
La primera mesura comercial de l'Ajuntament de Borriana en 43 dies: Estudiar la possibilitat d'allargar el període de concessió dels xiringuitos

L'Ajuntament de Borriana sembla que no ha perdut el nord. Els comerciants els estan demanant coses molt clares: Accedir a la Signatura Digital i Mesures Econòmiques.
Enfront d'això, l'equip de l'alcaldessa Maria Josep *Safont, ha dit NO al primer i, "estem estudiant", al segon. Així, l'única mesura que ha pres fins hui és la de "estudiar allargar el període de concessió dels quiosquets" en un any més. Una mesura per a la qual no fa falta emprar ni dos minuts.
De fet, les notícies relacionades amb les accions de l'Ajuntament enfront del *COVID sembla que són "meres ocurrències". Això sí, de rebaixar-se el sou, això NI se'ls ha ocorregut (fins ara).
D'altra banda, emetre notes de premsa per a aparentar que es treballa, però sense més i el sector comercial de Borriana demanant a crits ajudes i l'advertiment que podrien tancar el 50% de les botigues.
Amb aquests vímets, sembla que els quiosquets i la seua concessió són el més important en aquests moments.

L'Ajuntament de Borriana diu que estudia la pròrroga "davant la incertesa sobre la possible obertura dels quiosquets i berenadors i sobre les condicions de la mateixa" durant un any més si fora necessari, "o ampliar la superfície autoritzada en aquells casos en què es tracte de terrenys de propietat municipal, és a dir, els que estan fora del Domini Públic Marítim-Terrestre".
Així ho ha manifestat el regidor d'Urbanisme, Bruno *Arnandis, qui ha aclarit que en funció de l'evolució de la pandèmia del *Covid19 i les mesures de l'estat d'alarma, si les instal·lacions temporals, portàtils o desmuntables d'estiu no poden obrir, “intentarem allargar un any més la concessió que es va donar i que originalment era per a quatre anys”.
A més, en el cas que els quiosquets i berenadors pogueren obrir i se li aplicaren condicions de distanciament o de reducció d'aforament, des de l'Ajuntament “estem estudiant també l'eventualitat d'augmentar les superfícies”, ha assegurat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana