Burriana: Cs de Burriana urgeix una moratria en els impostos i un pla d'ajudes directes per a rescatar al comer i l'hostaleria


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/4/195243_121004/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Economa | 29-04-2020
Cs de Burriana urgeix una moratria en els impostos i un pla d'ajudes directes per a rescatar al comer i l'hostaleria

La portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Borriana, Mara Jess Sanchs, ha urgit "una moratria en els impostos aix com un pla d'ajudes directes per a rescatar al comer i a l'hostaleria local". Aix, desprs de la reuni telemtica amb els agents implicats, grups municipals i tcnics del Consistori la portaveu ha destacat que "els autnoms i pimes de Borriana no poden esperar ms, portem 44 dies i les solucions sn insuficients. Els propis comeros es queixen de la falta de liquiditat perqu ara el que necessiten sn ingressos que no tenen per a fer front al pagament del lloguer, la quota d'autnoms o el pagament als provedors".

En aquest sentit, la regidora ha manifestat que "les mesures ja anunciades sn positives, com la formaci o la venda online, per encara aix ha quedat palesa que fa falta anar un pas ms enll per a evitar el tancament de la majoria d'establiments". "Si el comer de Borriana s'afona, s'afona l'economia local i l'atur es disparar", ha apuntat Sanchs.

Finalment, la portaveu ha reiterat "el suport de Cs a l'equip de Govern en la gesti del coronavirus" per adverteix que "aquest suport ha de ser recproc".
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana