Burriana: Denuncien que l'alcaldessa se salta les mesures del confinament


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195280_121040/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 03-05-2020
Denuncien que l'alcaldessa se salta les mesures del confinament

Diversos vens de Borriana han denunciat que l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, se salta les mesures de confinament i no dona exemple. Varis han sigut els usuaris del Mercat Municipal que han advertit a aquest mitj de comunicaci que Safont va acudir aquest dissabte al mat, en hora punta, a la installaci municipal per a realitzar compres d'una carnisseria i una fruiteria i que, a ms, va poder presenciar per si mateixa, que no es compleixen les mesures de distanciament ni control d'aforament imposades per les autoritats municipals.
Per, a ms, l'alcaldessa no degu acudir a aquest punt de venda ja que no s, ni molt menys, el ms prxim al seu lloc de residncia ja que hi ha almenys cinc supermercats i diverses botigues especialitzades en fruites i verdures i carns molt ms prximes al seu domicili.
En el cas que l'alcaldessa volguera adquirir els productes alimentosos d'aquestes botigues, degu haver-se valgut del servei a domicili, tal com realitzen molts altres vens de la localitat i motiu pel qual els comeros que han volgut realitzar aquest servei a domicili durant l'Estat d'Alarma, aix ho han manifestat pblicament. Per en cap cas degu acudir en persona.

I ms encara, havent tingut relaci directa amb persones que han donat positiu per COVID-19.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana