Burriana: Salut Pblica realitzar un estudi sobre el COVID-19 a ms de la meitat dels fallers de Burriana


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195467_121201/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Fiestas | 13-05-2020
Salut Pblica realitzar un estudi sobre el COVID-19 a ms de la meitat dels fallers de Burriana

Salut Pblica de Castell realitzar un estudi a ms de la meitat dels fallers de Borriana per a tractar d'esclarir si els actes fallers previs a la cancellaci de les festes josefines van ser un focus d'infecci de Coronavirus.
Borriana va tindre el primer positiu de tota la Comunitat Valenciana i tamb el municipi de la provncia amb major incidncia del virus en percentatge de poblaci (diversos punts per damunt de la mitjana de la provincia). Aix explica que l'rea de salut de la Plana haja tingut unes xifres molt altes per a la poblaci a la qual dona atenci.
Es tracta d'un estudi voluntari que es realitzar de manera telefnica entre els fallers censats del municipi perqu, a ms de tindre les seues dades, se sap que sn persones que certament van acudir a actes com el sopar de paiporta, sopar de gala o l'homenatge major.
Les falleres de cada comissi aix com els respectius presidents, van ser les persones que van assistir a tots ells i, per tant, la destinaci principal de les enquestes telefniques.
Desprs est previst fer test a estes persones que passen l'enquesta telefnica per tal de cco firmar si tnen el Covid-19, si han generat anticossis o sino l'han passat encara.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana