Burriana: El PSPV cobrar en 2 setmanes taxes i impostos sense injectar un euro a autnoms i comeros


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195489_121219/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Economa | 15-05-2020
El PSPV cobrar en 2 setmanes taxes i impostos sense injectar un euro a autnoms i comeros

Complits 2 mesos des que el Govern d'Espanya decretara l'estat d'alarma, Borriana iniciar en dues setmanes el cobrament de taxes i impostos sense haver posat en marxa un sol pla d'ajuda per a autnoms, comeros i pimes.

Mara Jos Fortea, regidora del PP a Borriana, ha lamentat la que considera una burla als xicotets empresaris que sn l'nima de la nostra ciutat. Un pilar fonamental de l'economia d'una ciutat que segueix amb les persianes baixades malgrat que el president de la Generalitat, el socialista Ximo Puig, va garantir que el dia 11 estarem ja en fase 1.

s precisament el govern municipal del PSPV el que en un termini de dues setmanes, el prxim 27 de maig, iniciar el cobrament de taxes i impostos municipals. Per a aqueixa data est previst que es cobre el primer termini dels rebuts de la taxa de fems i clavegueram, i el de l'impost de vehicles. El 15 de juliol ser el segon termini i el 5 d'agost ser l'ltim dia per a pagar en voluntria.

El resultat s que el PSPV no sols ingressar els impostos dels ciutadans. s que a ms disposar de la plissa de tresoreria que per valor de dos milions d'euros ha concertat i mentrestant, els autnoms, comeros i pimes continuen esperant algun tipus d'ajuda.

Cal assenyalar que l'Ajuntament de Borriana compleix dos mesos sense celebrar un ple ordinari. Esperem que l'anunciant pla d'ajudes el present prompte o, si com ens tenen acostumats, no ho comuniquen a la resta de la corporaci, almenys que el posen en marxa. Perqu la realitat del carrer, ha concls Fortea, s que milers de vens estan en atur mentre hi ha autnoms que sense poder facturar un sol euro continuen pagant les quotes que el Govern d'Espanya els cobra puntualment. Una burla descarada.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana