Burriana: El PSPV rebutja comprar test per Burriana per aprofita els donats per fer-se fotos


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195493_121223/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195493_121223/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 15-05-2020
El PSPV rebutja comprar test per Burriana per aprofita els donats per fer-se fotos

El PSPV ha mantingut des que el passat 14 de mar es decretara l'estat d'alarma que els test que el PP ha reclamat peridicament per a Borriana no serveixen per a res. La resposta s'ha donat en infinitat d'ocasions, cada vegada que el PP ha tingut oportunitat de plantejar-la, i per aquest motiu sorprn que ara siga l'alcaldessa la que es faa fotos amb test que han sigut donats per una fundaci d'empreses a l'ajuntament.

Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana, ha lamentat la incoherncia d'un PSPV que considera intils aquestes proves que l'Organitzaci Mundial de la Salut (OMS) est reclamant que es facen de manera massiva per a evitar contagis i, no obstant aix, reba una donaci i faa gala dels seus resultats.

Tal com ha assenyalat Suay, ens alegrem que ara que els han regalat aquestes proves de detecci contra el virus, el PSPV s'haja adonat de la importncia vital que tenen aquests diagnstics. Esperem que desprs d'haver publicitat que les proves s'han fet als efectius de la Policia Local de Borriana, s'haja adonat del fonamental d'aquestes proves i reserve una partida econmica per a garantir que es realitzen a tota la poblaci.

Des del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana lamenten que els qui fa mitja dcada es van presentar davant la ciutadania com els defensors del rescat de les persones, resulta que en un moment tan crtic com el que estem vivint han demostrat ser tot el contrari.

Per a Suay, aquesta s una mostra ms de la vertadera cara del PSPV. Nosaltres continuarem aportant mesures que considerem que sn tils i bsiques per a garantir l'eixida d'aquesta pandmia. I, evidentment, la prioritat s la vida. Una vegada protegida, s

urgent que s'activen mesures econmiques a tots els nivells que eviten que aquesta crisi sanitria es convertisca en runa per a la nostra ciutat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana