Burriana: El PSPV limita a 400.000 euros les ajudes a pimes i autnoms malgrat disposar de 3 milions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195505_121235/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195505_121235/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Economa | 18-05-2020
El PSPV limita a 400.000 euros les ajudes a pimes i autnoms malgrat disposar de 3 milions

El PSPV limitar a 400.000 euros les seues ajudes per a autnoms i pimes malgrat que disposa de 3 milions d'euros per a poder reactivar l'economia. La quantia demostra la falta d'ambici d'un partit que s incapa d'advertir la gravetat d'una crisi que milers de famlies de Borriana ja pateixen en forma de desocupaci.
Aix ho ha considerat el portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, qui ha fet una crida al rescat que els qui hui governen van utilitzar com a lema de campanya i hui demostren, amb els seus fets, que era pur mrqueting. No hi ha una vertadera voluntat de rescat, ni per als autnoms ni comeros, ni tampoc una estratgia per a reactivar la nostra ciutat, sense un pla definit per al comer, turisme o obres menors.
En efecte, per a Fuster aquesta quantia demostra que no hi ha gens d'inters a reactivar l'economia de Borriana. Al contrari, la falta d'incentius i ajudes provocar que molts negocis que durant aquests mesos han tancat, aquest dilluns, amb el pas a la fase I, ja no tornen a alar la persiana.
La falta de voluntat no sols es tradueix en una quantia molt reduda si atenem el nombre d'autnoms de Borriana. Es constata en el cobrament d'impostos i taxes, que comena el prxim 27 de maig i que injectar liquiditat al consistori. Uns ingressos als quals se suma la plissa de tresoreria de dos milions que ha concertat l'ajuntament i els 3 milions de romanents que posseeix en l'actualitat el PSPV.
En opini del portaveu del PP, aquests nmeros demostren que malgrat que Borriana t capacitat econmica per a traar un pla d'ajudes slid i decidit per a reflotar l'economia, no hi ha inters per part de qui governa a posar-ho en marxa. Des del PP, donarem suport a aquesta reserva de crdit, perqu per ms limitada que siga, ser d'utilitat per a qui la reba. No obstant aix, no per aix callarem i guardar silenci davant una poltica que lluny d'ajudar a reactivar Borriana, est provocant amb el seu desistiment i aband que la nostra ciutat s'apague a poc a poc.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana