Burriana: La Policia Local de Borriana frustra un presumpte delicte d'estafa contra una asseguradora


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195520_121250/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 18-05-2020
La Policia Local de Borriana frustra un presumpte delicte d'estafa contra una asseguradora

Agents de la Policia Local de Borriana han obert diligncies per un presumpte delicte d'estafa a dos vens de Borriana que es trobaven simulant un accident de trnsit, presumiblement per a reclamar a la companyia d'assegurances la reparaci d'uns danys preexistents.

Els fets es van produir sobre les 10h del mat del dissabte passat als voltants de l'avinguda del Transport, quan els agents van ser alertats per un ve que va manifestar que estava veient com el conductor d'una recollectora estava produint danys deliberadament a un altre vehicle, un Volkswaguen Golf de color roig, mentre estaven all presents els dos conductors pendents per a procedir posteriorment a confeccionar el comunicat amists de declaraci d'accident.

En arribar els agents van aconseguir identificar un dels implicats, el qual ni tan sols tenia la seua preceptiva cpia de la declaraci amistosa d'accident, cosa que refora la tesi del frau.

La Policia Local ha donat compte dels fets al Lloc Principal de la Gurdia Civil de Borriana per a prosseguir la investigaci a fi i efecte que el Jutjat de Gurdia briga les corresponents diligncies prvies per un presumpte delicte d'estafa.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana