Burriana: Comproms conmemora el Dia internacional del Museu amb el Museu de la Taronja tancat


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195524_121252/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Cultura | 19-05-2020
Comproms conmemora el Dia internacional del Museu amb el Museu de la Taronja tancat

Comproms, que va criticar pblicament el 18 de maig de 2015 que el *Museu de la Taronja estava tancat, ho mant igual cinc anys desprs. Aix va ser com ahir, Dia Internacional del Museu, aquesta collecci expositiva nica en la Comunitat Valenciana i situada en el bressol de la taronja, continua tancada, sense energia elctrica i amb tots els problemes derivats d'una falta de manteniment adequada. Ja sn 8 anys sense Museu.
La foto de Comproms a les portes del Museu de la Taronja continua fent histria i vigent 5 anys desprs d'immortalitzar-la. 5 anys en el govern local i autonmic. 5 anys amb competncies en matria de Cultura i Patrimoni tant en el govern local com en l'autonmic. I 5 anys en qu es continua assegurant que es treballa per a reobrir-ho i que est prompte hi haur novetats.
El Museu tancat i l'habitatge adjacent adquirit per a l'ampliaci del Museu de la Taronja, degradant-se amb passes de gegant. En aqueix cas, el manteniment no s mnim, sin nul i quasi en estat runs, amb l'interior apuntalat i una vergonyosa tela verda que tracta de protegir al vianant de qualsevol possible despreniment.
Borriana, el seu turisme i tampoc la taronja es mereixen la deterioraci d'un Museu que quan va tancar les portes acumulava ms de 5.000 visites/any.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana