Burriana: 2 mesos i mig per a presentar un esborrany d'ajuda als autnoms de 200 de mitjana i per a cobrar a partir de setembre


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195541_121268/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Economa | 21-05-2020
2 mesos i mig per a presentar un esborrany d'ajuda als autnoms de 200  de mitjana i per a cobrar a partir de setembre

L'equip de govern va presentar aquest dijous en el ple un esborrany d'ajudes al comer i els autnoms. Una proposta que estar dotada de 400.000 euros, s a dir, d'una mitjana de 200 , ja que Borriana t 2.000 autnoms
Encara amb tot, s una ajuda que no es donar directa, sin destinada a les inversions que hagen de realitzar els autnoms i els empresaris com a conseqncia del COVID-19.

Per hi ha ms. I s que en tractar-se d'un esborrany, es preveu que les ajudes no arriben abans del mes de setembre, va asseverar Juan *Cans (Vox). Alguna cosa en el que va coincidir amb Juan Fuster, qui va criticar que "la gent pagar els impostos de l'IBI i la taxa dels fems abans que els donen cap ajuda". I va afegir que "aqueixos 400.000 euros "s la quantitat que vosts cobraran de ms enguany per haver pujat un 5% l'IBI".

Enfront d'aix, l'edil d'hisenda, Cristina *Rius, va reincidir una vegada i una altra que l'Ajuntament ha de mantindre els ingressos i per aix va titllar les propostes de l'oposici d'augmentar les ajudes al xicotet comer de "populisme, imprudncia i inters per captar vots". *Rius va afegir: "Aix s una ajuda, no salvarem als comeros".

L'oposici tamb va criticar que "som l'ltim municipi que aprovar aquestes ajudes" i que "han tardat dos mesos i mig a presentar un esborrany que s un cpia d'un document enviat des de Valncia i encara aix diu que han fet una gran faena". De la mateixa manera, l'oposici va criticar que davant estos 400.000 , "vosts, l'equip de govern, s'ha pujat els sous en 100.000 euros".

"Tenim el pitjor govern i en la pitjor situaci a Borriana", va postillar Fuster.

Les ajudes es donaran per concurrncia competitiva atesa la data de presentaci de la sollicitud.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana