Burriana: El PSPV rebutja la moci del PP per a comprar test per es fotografia amb les donacions


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195566_121291/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-05-2020
El PSPV rebutja la moci del PP per a comprar test per es fotografia amb les donacions

El mateix PSPV que aquesta passada setmana es feia fotos amb els test donats per la fundaci d'una empresa de Borriana, s el que aquest dijous va rebutjar la moci del PP per a comprar test i mscares per a la poblaci. La iniciativa defensada per Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana, es va topar amb la incoherent posici de dos partits, PSPV i Comproms, que van tombar la mesura que pretn protegir a Borriana dels contagis en aquest procs de desconfinament.
La moci que el PP va registrar fa ms d'un mes, el passat 22 d'abril, es va topar amb dos partits que en comissi ens van etzibar que aquestes proves no serveixen per a res i, no obstant aix, quan reben donacions de test no dubten a donar-se autobombo anunciant proves al funcionariat.
Precisament aquesta setmana es coneixia la fallada d'un jutjat d'Alacant que obligava l'Ajuntament de Sant Joan a realitzar test als seus empleats municipals. A Borriana, no sols no es plantegen aquest extrem, tampoc la compra de proves perqu no sn tils sempre que no li les regalen.
Per a Suay, el vertader problema d'aquest govern municipal s que estan pensant en les eleccions de 2023 i si per a aix han de relegar la protecci dels vens i el futur econmic de la nostra ciutat, se sotmet.
Des del PP, continuarem defensant a una ciutat que s'ha vist especialment castigada per aquesta pandmia. I reclamarem que es faciliten les dades que el PSPV es nega a entregar des de fa mesos i que donarien certitud i protecci a tota la ciutadania. Amb les mentides, amb l'ocultaci de dades i amb l'opacitat dels qui s'autoproclamen models de transparncia, no aconseguirem eixir d'aquesta crisi, ha assenyalat la regidora del PP.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana