Burriana: L'Ajuntament de Borriana comena el repartiment de mascaretes contra la COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195572_121296/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 24-05-2020
L'Ajuntament de Borriana comena el repartiment de mascaretes contra la COVID-19

L'Ajuntament de Borriana comena este diumenge el repartiment entre la seua poblaci de les 25.000 masqueretes homologades tipus FFP2, adquirides pel consistori. El port s la primera de las cinc zones en que es distribuirn al llarg de la setmana.
S'ha fet un mapa amb el cens per zones i en l'operatiu participaran voluntaris de l'Assemblea Local de Creu Roja de Borriana, de protecci Civil i Policia Local.
El mapa amb les zones dividides per districtes per al repartiment de msqueres es pot consultar en la web municipal www.burriana.es i en les xarxes socials municipals.
Aix, dem diumenge, en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h, podran obtenir les msqueres les persones de la zona 5 corresponent al Port. Per a recollir-les han d'acudir a les pistes esportives al costat de la Confraria de Pescadors en les quals s'installaran quatre taules i on personal voluntari de Creu Roja i Protecci civil els indicaran en quina han d'arreplegar-les.
El mateix dispositiu i en el mateix horari tamb estar dem en les pistes esportiva i de jocs de l'edifici Multifuncional del Grau, per a la distribuci entre les persones de la zona 6 el Grau.
Una sola persona amb el DNI podr arreplegar les msqueres de la unitat familiar censada, i tamb les de vens i venes, sempre que aporte la documentaci (DNI) d'aqueixes persones.
Dilluns que ve es lliuraran les msqueres en el Calvari per a les persones residents en la zona 1, el dimarts en la Llar fallera per a les persones de la zona 4, el dimecres en el Jard del Bes per a la zona 2 i, finalment, el dijous en la plaa de lHereu per als residents en la zona 3.
Aquest contingent de msqueres s'afegeix al repartiment de les 5.500 msqueres infantils de dos mides, reutilitzables i homologades, adquirides pel Consistori i destinades a escolars majors de 3 i menors de 14 anys, que ja s'han distribut entre tots els centres educatius del municipi perqu cada centre realitze el lliurament. Per al curs prxim, l'Ajuntament collaborar amb l'administraci autonmica perqu aquest collectiu continue provet del material necessari per a protegir-se quan isca de casa i en els centres escolars.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana