Burriana: El PSPV dedica menys diners al COVID-19 que a la pujada de sous amb Comproms


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195592_121317/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-05-2020
El PSPV dedica menys diners al COVID-19 que a la pujada de sous amb Comproms

Els 80.000 euros que el PSPV de Borriana va reconixer la setmana passada en ple que havia destinat a la lluita contra el COVID-19 s la mostra ms evident de quin s el nivell d'esfor de l'equip de govern a afrontar amb eficcia aquesta pandmia.

La quantia, que l'alcaldessa va fer pblica en ple, se situa per davall dels 100.000 euros que PSPV i Comproms van acordar al juliol de 2019 per a pujar-se la nmina. Creiem que l'esfor ha de ser major. Borriana mereix ms, ha manifestat el regidor del PP a Borriana, Alejandro Clausell.

En l'actualitat, la nostra ciutat segueix sense disposar d'un pla de reactivaci social i econmic per a afrontar aquesta pandmia malgrat que des del Partit Popular l'hem presentat i proposat. Per al PP, s fonamental que Borriana isca d'aquest coma indut pel PSPV, perqu desprs de ms de dos mesos del decret d'estat d'alarma, segueix sense activar-se un programa d'ajudes que reactiven la nostra ciutat.

I la situaci, tal com detalla el regidor, s cada vegada ms complexa. Ho veiem en milers de famlies que s'han quedat en atur o estan afectades per un ERTO i que ja han trucat a les portes de Serveis Socials. I el ms greu s que aquest escenari s'arrossega ja des de 2019, un any en qu el PSPV va reservar 400.000 euros per a acci social per que va ser incapa d'aprofitar ntegrament per a ajudar a les famlies que el necessiten.

De fet, ha assenyalat Clausell, no s'entn com el PSPV lamenta de manera peridica la situaci crtica de molts vens, especialment en La Bosca, i acabe l'any sense que el 100% de la partida d'ajudes haja sigut injectada directament als qui ms el necessiten. El resultat

s'agreuja ara en un escenari en el qual a la desacceleraci econmica de 2019 s'ha sumat una crisi sanitria que ha agreujat de manera dramtica aquesta situaci.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana