Burriana: L'Ajuntament reparteix hui mascaretes en el Jard del Bes per als no jubilats


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195593_121318/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 27-05-2020
L'Ajuntament reparteix hui mascaretes en el Jard del Bes per als no jubilats

L'Ajuntament repartir masqueretes hui dimecres en horari de 9h a 13h i de 16h a 20h, en les en cinc taules installades en el Jard del Bes per a les persones residents en la zona 2. Contnua aix el repartiment entre la ciutadania de Borriana, d'edats compreses entre els 14 i 64 anys, es a dir, no per als jubilats.

A les persones majors de 65 anys, l'Ajuntament els far arribar les msqueres a casa directament per evitar-los el desplaament. Per no se sap encara la data en que se'ls far l'enviament. Abans l'Ajuntament haur de comprar-les, ja que no els va tenir en compte en la primera compra i sols el malestar veinal l'ha fet recapacitar.

En l'operatiu de lliurament que s'est realitzant durant cinc dies consecutius en 6 zones diferents del municipi, participen la Policia Local i personal de Via Pblica, aix com voluntaris de l'Assemblea Local de Creu Roja de Borriana i de protecci Civil.

El mapa amb les zones dividides per districtes per al repartiment de masqueretes es pot consultar en el web municipal www.burriana.es i en les xarxes socials municipals.

El dijous el repartiment ser en la plaa de lHereu.

Una sola persona amb el DNI pot arreplegar les masqueretes de la unitat familiar censada (persones que estan censades en la mateixa vivenda). A ms, tamb podr arreplegar les masqueretes de vens i venes, sempre que aporte la documentaci (DNI) d'aqueixes persones.

Per a la poblaci infantil l'Ajuntament ja va adquirir 5.500 masqueretes infantils de dues grandries, reutilitzables i homologades, destinades a escolars majors de 3 anys i menors de 14 anys, que ja s'han distribut entre tots els centres educatius del municipi perqu cada centre realitze el lliurament.

Igualment, per a la poblaci de majors de 65 anys i collectius vulnerables de risc davant la pandmia de la Covid-19, les farmcies del municipi proporcionen tres masqueretes que aporta la Generalitat Valenciana per a la seua distribuci gratuta, mitjanant la presentaci de la targeta SIP en les oficines de farmcia de Borriana i sense cap cost per a la persona usuri
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana