Burriana: El PP lamenta que de nou el PSPV expose als jubiliats a riscos innecesaris


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195608_121329/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195608_121329/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 28-05-2020
El PP lamenta que de nou el PSPV expose als jubiliats a riscos innecesaris

El PSPV de Borriana ha provocat aquesta setmana cues per a recollir les mscares adquirides per a la poblaci. s paradoxal que siga l'equip de govern el que provoque cues de cent persones augmentant el risc de contagi entre la ciutadania quan el que haurien de fer s precisament el contrari, ha assenyalat Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana.
La imatge de desenes de vens, especialment jubilats, acudint a recollir una mscara es podria haver evitat fcilment si s'haguera aprovat un enviament domiciliari d'aquests recursos. No obstant aix, lamenta Suay, es va optar per un sistema totalment desaconsellat en aquests moments com s el lliurament en m d'un material que la gent reclama per a protegir-se del coronavirus.
Hem de donar les grcies al voluntariat que s'ha encarregat d'aquesta labor, a Creu Roja i Protecci Civil, aix com a tots els ciutadans que de manera altruista van participar en el repartiment. El nostre mxim agrament. Van ser ells els que van aguantar les queixes de desenes de vens que van protestar per un sistema que decidit pel PSPV no ha sigut el ms oport. No sols no existia un cens per a controlar el lliurament, sin que a ms s'obligava els vens a acudir personalment per a recollir la mscara, augmentant encara ms els riscos.
La situaci es va agreujar quan als jubilats no se'ls va entregar la mscara. Una mostra ms del desgovern que regna a Borriana. Als jubilats se'ls va dir que ja els havien entregat les mscares quirrgiques i que, per tant, no tenien dret a rebre aquestes. Havien de dirigir-se a la farmcia. El desconcert va ser mxim i ha generat un malestar important. Per ms enll d'aquest desastre, el major risc ha sigut provocar una concentraci de vens per a recollir un material que perfectament es podria haver rems per carta, com han fet altres localitats com s el cas de Benicssim.
Des del PP, hem oferit propostes i plans des del minut zero d'aquesta crisi per a garantir la protecci dels vens i assegurar la reactivaci econmica. No obstant aix, no podem fer costat als qui, a ms de negar-se a escoltar mesures d'utilitat per als nostres vens generen riscos de contagi i provoquen caos i protestes com les que aquesta setmana hem viscut.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana