Burriana: El molest mosquit Tigre amenaa en disminuir els beneficis de les terrasses del sector hostaler


 
La Plana al Dia | Burriana | General | 31-05-2020
 

El Grup Municipal del Partit Popular de Borriana ha reclamat una acci coordinada i efica contra la plaga de mosquits davant la virulncia que l'insecte ha registrat com a conseqncia de les ltimes pluges. Estem patint una de les pitjors plagues dels ltims anys com a conseqncia de la falta de coordinaci. s necessari que totes les administracions es posen d'acord perqu els esforos de cadascuna d'elles servisquen per a atallar aquesta situaci crtica.

Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana, reclama aquest treball en equip com a nica soluci per a frenar les picades d'un dpter que constitueixen un problema sanitari i tamb econmic. De fet, l'insecte ha amenaat la reobertura de centenars de terrasses de la ciutat que han vist com l'insecte provoca malestar entre els seus clients. s urgent actuar ja.

En aquest sentit, des del PP proposen al PSPV que reclame a Diputaci i Generalitat una acci coordinada. Al novembre de 2018, Ximo Puig va anunciar a so de bombo i platerets unes brigades antimosquits que en aquests moments estan desaparegudes. s moment no sols per a activar a aquests operaris, sin tamb perqu la Generalitat Valenciana autoritze fumigacions aries i habilite una partida extraordinria per a reforar els tractaments terrestres.

En parallel, considera Suay, cal exigir a Diputaci que actue amb ms inversi i una acci directa sobre els focus actius. A Borriana tenim a una diputada provincial a la qual exigim que prenga cartes en l'assumpte per a actuar de manera efica. Fer-ho aplicant les mesures que el PSPV reclamava quan ocupava la bancada de l'oposici demanant dimissions. Nosaltres no les demanarem, la qual cosa volem s que treballen per a protegir la salut dels vens i blindar l'economia de la nostra ciutat.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana