Burriana: Burriana fa tard tamb en tindre la platja apunt


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/5/195625_121345/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2020/5/195625_121345/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 31-05-2020
Burriana fa tard tamb en tindre la platja apunt

Una altra vegada tard. L'Ajuntament de Borriana sembla que t per costum reaccionar sempre tard i mai amb previsi. El sector comercial encara no ha rebut ni un euro d'ajuda -de fet, ni tan sols s'han aprovat encara les bases-. I ara tamb s'arriba tard a una cosa tan senzilla com adaptar la platja a les exigncies del COVID-19.
Alguna cosa que alguns ajuntaments porten fent i estudiant des de fa setmanes. Una altra vegada a Borriana li ha enxampat el bou. La falta de treball i de coordinaci entre regidories com a Turisme i Via Pblica -Sara Molina i Vicent Aparisi- i la coordinaci de la primera edil -Maria Josep Safont-, queda de nou palesa.
Aquest dilluns s'entre en la Fase 2. Tots els municipis s'ha preparat per a reobrir les seues platges. Tots menys Borriana, que encara est movent arena i sense saber com delimitar les parcelles

Borriana arribar una setmana tard. No ser fins al dissabte 6 de juny quan s'obriran i estiga tot llest -segons l'Ajuntament-. L'excusa de Safont, retardar l'obertura al 6 fe juny per a dotar-les de totes les garanties i mesures perqu les nostres platges siguen espais segurs i amb la prioritat de garantir la seguretat i la protecci de la salut de la ciutadania en les millors condicions i, sobretot, perqu els residents, turistes i visitants les continuen gaudint amb la mxima tranquillitat.

No hi ha hagut temps des del 14 de mar i per aix, assegura l'alcaldessa, "s'estan revisant els protocols del COVID-19 i de les mesures de distncia social".

S'ha anunciat que es realitzar un control d'accs i control amb dron i *quad. Aix mateix, prossegueix, "s'est treballant en la collocaci de passarelles dobles d'entrada i eixida, en la senyalitzaci de les normes i informaci, campanya de conscienciaci, estaques de separaci com a mesures de seguretat per a mantindre la distncia social i en la desinfecci contnua".

Per com les passarelles sn les que sn, en installar carrils d'entrada i eixida, seran la meitat de llargues que els estius precedents, alguna cosa que suposar un emprenyament ms per als vens a l'hora caminar per l'arena.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana