Burriana: 'Sabater, a les teues sabates'


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195642_121363/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-06-2020
'Sabater, a les teues sabates'

L'nsia per cobrir les deficincies i la falta de treball de l'equip que comanda l'alcaldessa Maria Josep *Safont, li ha portat a la prpia alcaldessa a 'fer-se' una foto ensobrant mscares. Quasi perceben ms diners al mes les tres persones que apareixen a la foto que el que valen les mscares.
Ms de 8.000 euros en sous paga el poble de Borriana tots els mesos -aquest mes de juny ser el doble- a unes persones que, segons es vol donar a entendre a la foto, es dediquen a ensobrar.
Ensobrar s una tasca lcita i honorable, per que pot realitzar qualsevol persona, independentment de la formaci i tamb de la responsabilitat. A l'alcaldessa no li la va votar perqu ensobrara mscares, sin perqu complira amb un Programa Electoral que, no obstant aix, no est complint.
I s que, clar, si es dedica el temps a ensobrar mscares, perqu mancada per a altres menesters ms concordes amb els crrecs d'Alcaldessa, Regidor d'Hisenda o regidor de turisme i comer.
I s que les mscares sn per a les persones jubilades -per no est l'edil d'rea, Hilario Us- i per qestions sanitries -tampoc est la regidor del ram, Dolores Carbonell-.
En el seu lloc estan unes persones que no han sigut capaces de tindre el cementeri amb nnxols nous abans que s'acabaren. Ja fa quasi 8 mesos que es van acabar i que es realitzen enterraments en quartes i cinquenes files velles.
Tampoc es t temps per a agilitar les arques municipals per a injectar diners en el municipi i ni tan sols s'ha emportat a ple encara les bases per a ajudar econmicament al xicotet comer de Borriana. I tamb tard s'arriba a tindre a punt les platges per a *elbao. Des del dilluns s'est en Fase 2 i, per tant, des del dilluns es podria anar a la platja a banyar-se, per No per al cas de Borriana. L'Ajuntament no l'havia previst. Les platges no estan a punt i fins al dia 6 no es podr banyar!!
Comena a ser clar, doncs, els motius pels quals Borriana va com va.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana