Burriana: Les bases de les ajudes als comeros, tampoc figuren en l'ordre del dia del ple del dijous


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195645_121366/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | General | 02-06-2020
Les bases de les ajudes als comeros, tampoc figuren en l'ordre del dia del ple del dijous

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha fet una crida al PSPV perqu aprove aquest dijous en ple les bases que regulen la concessi d'ajudes per a autnoms i pimes. Passats quasi tres mesos del decret d'estat d'alarma, els professionals de Borriana esperen aquesta injecci de liquiditat com a oxigen per a poder suportar la crisi econmica derivada del *coronavirus. Que en aquests moments encara no estiguen aprovades i vigents s una absoluta vergonya.

De moment, les bases no figuren en l'ordre del dia del ple ja convocat per a les 19.00 hores d'aquest dijous. Aix, l'nica opci que t l'equip de govern que comanda Maria Josep *Safont -que ja no se sap si s bo o dolent, a tenor de la gesti que t de coordinaci- s introduir-les en el Despatx Extraordinari. Per per a aix l'equip de govern les hauria de tindre redactades i en tres mesos no ha tingut temps d'aix.

s per aix que Mara Jos Fortea, regidora del PP a Borriana, lamenta la falta de implicaci i esfor per a atendre un collectiu que ha sigut i ha de continuar sent emblema de la nostra ciutat. El mes passat van reservar una quantia per a concedir ajudes, per aquesta suma no estar disponible fins que no estiguen les bases, ha explicat la regidora.

D'antuvi, les bases no figuren en l'ordre del dia ordinari del ple. Confiem que les porten per extraordinari, perqu demorar altres setmanes ms la posada en marxa d'aquestes ajudes seria dramtic per als professionals. Especialment quan vens de les caracterstiques de Borriana, com s el cas d'Onda, van aprovar en el ple de mar aquestes ajudes que ja han arribat als seus comeros.

A Borriana, per contra, no sols no s'han aprovat, s que encara estan treballant en les bases. I mentrestant, els autnoms i pimes agonitzen perqu durant aquests mesos que han tingut tancats els seus negocis han vist com continuaven pagant la quota que el Govern de Pedro Snchez no ha perdonat ni un sol dia, malgrat que no han ingressat un sol euro de benefici, ha explicat l'edil.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana