Burriana: El Mart de Viciana torna les taxes de l'ltim trimestre del curs a 890 alumnes, pel COVID-19


 

Galeria fotogràfica

Fotografia /Galeria/2020/6/195655_121375/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Burriana | Cultura | 03-06-2020
El Mart de Viciana torna les taxes de l'ltim trimestre del curs a 890 alumnes, pel COVID-19

El centre municipal de les arts, Rafel Mart de Viciana, (CAMV)ha decidit retornar els diners de les taxes de l'ltim trimestre del curs 2019-2020 a 890 alumnes i alumnes, malgrat que s'han realitzat les classes virtuals amb lalumnat, per tant, no han sigut presencials. D'aquesta manera, el centre retornar una tercera part del curs.

D'aquesta manera, el CAMV retornar una tercera part del curs. Per a l'alumnat que havia optat per un pagament fraccionat, no s'ha cobrat l'ltim rebut del 20 de mar, i a lalumnat que fan un pagament nic de tot el curs, se'ls tornar la part proporcional de l'ltim trimestre.

Aquesta decisi suposa una devoluci de prop de 26.000 euros, i encara que s'han realitzat les classes de forma virtual, des del Centre entenen que s'ha desvirtuat el model educatiu que s'oferia en la matrcula, ja que s'ha deixat de prestar el servei tal com s'estava prestant abans de l'estat d'alarma i, per tant, no es podia cobrar per un servei que no s el que s'estava pagant.

El director del centre, Pepe Azpitarte, ha subratllat que l'equip docent del CAMV ha valorat positivament la posada en funcionament de les classes virtuals, i ha agrat que al llarg d'aquests tres mesos el professorat s'haja posat al dia en ls de les ferramentes telemtiques per a poder continuar oferint classes a l'alumnat.

Depenent de les activitats, ha destacat, aquest professorat ha "entrat" a les cases de lalumnat a travs de la xarxa amb propostes d'activitats i videoconferncies. Cal destacar que, fins i tot per a les classes d'1 a 3 anys, el professorat ha elaborat activitats per a poder-les fer en famlia, com era el cas de les classes presencials
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana